Învață Engleza eficient în doar 8 săptămâni, cu Oratorica!


limba engleză

Toamna este un bun prilej pentru noi începuturi. Fie că alegi să te regăsești într-un nou hobby, care să te inspire, să începi să faci sport sau să înveți în sfârșit limba engleză!

Recunoaște, de câte ori ți-ai spus: “Vreau să învăț limba engleză” dar tot amânai de pe o zi pe alta din varii motive? Ei bine, acum nu mai ai nici o scuză, pentru că la Oratorica poți învăța Limba Engleză ușor și eficient în doar 8 săptămâni! 

Cursurile de engleză pentru maturi, au o durată de 8 săptămâni, orar de 3 ori pe săptămână a câte 90 minute. Ai posibilitatea să alegi orarul potrivit pentru tine: de dimineață – 9:00/10:30 sau de seară: 18:00/19:30. Cursurile pentru copii și adolescenți durează 12 săptămâni, cu orare de după amiază: de la 14:45 sau 16:15. 

Lecțiile la Oratorica au loc atât în regim online cât și offline, într-o atmosferă lejeră și prietenoasă, în grupuri mici de până la 8 persoane, astfel încât fiecare student să primească tot suportul și atenția necesară pentru a atinge rezultatul mult dorit!

Doar recenzii pozitive!

Conform guidelang.md – Oratorica, este situată pe primul loc printre Centrele de Limbi Străine din țară, iar potrivit recenziilor din partea studenților de pe recenzii.md, aici găsești cei mai buni și calificați profesori. 

Echipa Oratorica numără la moment peste 100 de profesori și manageri, la care poți apela în oricare dintre cele 5 filiale din Chișinău (Botanica, Buiucani 1, Buiucani 2, Rîșcani și Ciocana) și o filială în orașul Bălți. 

Cei peste 12 000 de studenți mulțumiți de rezultatele obținute în cadrul cursurilor Oratorica, au servit ca și imbold pentru a extinde activitatea centrului și peste hotarele țării. Astfel, în 2017 Oratorica și-a deschis ușile pentru toți doritorii de a învăța o limbă străină din orașul Odessa, Ucraina, cu 4 filiale în cele mai populate regiuni ale orașului, reușind să devină numărul 1 printre centrele de instruire, conform guidelang.com.ua

Din 2010, Centrul de limbi Europene Oratorica oferă cursuri accesibile și de calitate pentru copii, adolescenți și maturi, având drept scop, să le ofere fiecărui student, rezultatul mult dorit – abilitatea de a VORBI într-o limbă străină și de a înțelege interlocutorul. 

Pentru aceasta, în cadrul cursurilor se pune accent pe practica vorbirii, utilizând metode de predare și învățare interactive adaptate pentru diferite situații din viață: dialoguri, vocabular actual, audio/video, platforma online Cambridge LMS.

Dacă încă stai pe gânduri, vino la cel mai apropiat oficiu Oratorica pentru o testare gratuită și alege orarul potrivit pentru tine!

Contacte

+ 37360 73 55 33 – Oratorica Botanica

+373 78 80 90 58 – Oratorica Rîșcani

+373 79 00 77 46 – Oratorica Buiucani 1

+373 790 05 579 – Oratorica Buiucani 2

+373 78 76 50 00 – Oratorica Ciocana

+373 79 00 33 43 – Oratorica Bălți.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ziua ușilor deschise „Clasa Viitorului”. Vezi cum se poate implica școala ta în acest proiect
Next Webinar despre liderism feminin organizat de America House
Oratorica.md
About the author

Oratorica.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen + eight =