Demonstrează-ți calitățile tale oratorice la concursul Oratorul USM

oratorul usm, concurs, autoguvernare studenti

Ce poate fi mai frumos şi util decât a „lupta” cu inteligenţa, iscusinţa şi maniera frumoasă de a vorbi? Ieşi din rutina zilnică şi concurează la Marele Concurs, aşteptat an de an – Oratorul USM. La acest eveniment vei avea ocazia de a te evidenţia prin calităţile tale oratorice şi de a o face împreună cu alţi participanţi, învăţând multe lucruri frumoase. 

Îndrumători, „judecători” şi prieteni îţi vor fi juriul format din specialişti în domeniu, aceştia fiind: jurnalista – Ilinca AVRAM, câștigătoarea Oratorului USM 2017 – Carina ZATIC, jurnalista, dar și profesoara la USM, Maricica Munteanu.

Așadar, dacă vrei să fii unul dintre participanți, iată ce trebuie să știi:

Concursul se va desfășura în două etape, prima fiind Preselecția, care va cuprinde un discurs la temă liberă, timp alocat pentru discurs este 8-10 minute.

Etapa a doua va avea loc prin selectarea a cinci studenți care au acumulat cel mai mare punctaj la prima etapă, tema discursului fiind: „Eu – Studentul”, timp alocat pentru discurs – 12 minute. De asemenea, a doua etapă va fi completată de un discurs fulger, la o temă „surpriză”.

Pentru susținerea și stimularea creativității, studenților li se vor acorda diplome și premii (inclusiv premii bănești).
Doritorii de a participa la concurs pot trimite o cerere la adresa de e-mail: autoguvernare.usm@gmail.com, prezentând-uși datele persoanale (numele, prenumele; data, luna, anul nașterii; anul de studii, facultatea; numărul de telefon, email); tema discursului și materialele folosite la prezentarea acestuia.

Data-limită pentru a te înscrie la concurs este 5 decembrie curent. Regulamentul Concursului îl puteți descărca din acest link.

Facebook Comments
comments powered by HyperComments
Previous Susține creatoarea de pâine artizanală, participând la Târgul de Crăciun Moldeco
Next Cunoaște investitori și antreprenori la expoziția Startup Fair