Workshop: Egalitatea de Gen la Locul de Muncă


Egalitatea de gen este un drept prin care oricine este liber să își dezvolte propriile aptitudini și să își exprime opțiunile, fără a fi influențate de particularitățile sexului căruia îi aparține. Comportamentele, aspirațiile și nevoile diferite ale femeilor și bărbaților, trebuie să beneficieze de apreciere și promovare egală.

Egalitatea de gen trebuie să constituie un obiectiv central al oricărei societăţi democratice care doreşte să creeze drepturi cetăţeneşti depline şi egale pentru toţi şi este intrinsec legată de dezvoltarea durabilă a acesteia, fiind vitală pentru punerea în practică a drepturilor omului.

America House Chișinău invită pe toți cei cointeresați de subiectul interacțiunii strategii și modalități de conlucrare , eficientizarea lucrului în echipa bazată pe egalitatea de gen, în cadrul unui workshop cu Pavel Aleabov ce va relata experiența sa de lucru în Statele Unite ale Americii.

Participanții vor învăța cum să se facă unii pe alții să se simtă importanți la locul de muncă, să înțeleagă mai bine comportamentul genului opus și cum să ajute genul opus să dezvolte empatie față de co-echipierul/co-echipiera sa pentru a contribui la eficiența lucrului în echipă.

Pavel Aleabov lucrează în cadrul Southwestern Advantage Company, a fost participant j1 trainee, j1 internship (sales, management, leadership – TN, CA, WA).

Discuția va avea loc live pe Facebook pe data de 1 martie, începând cu orele 17.00. Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/232923558492895/

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Întrebări și răspunsuri despre Upcelerator: acceleratorul care te ajută să-ți dezvolți propria afacere în doar patru luni
Next Expoziție de artă la Artcor: „Psychonavigation” de Irina Greciuhina
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four − 3 =