Web-design sau 3D printing? Ce tabere poți frecventa vara asta la Tekwill Academy


Tekwill Academy Kids lansează în data de 15 iunie programul taberelor de vară destinate copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani. Pe durata vacanței de vară copiii vor putea îmbina instruirea în domeniul noilor tehnologii informaționale cu studiul limbii engleze și distracția într-un mediu prietenos și cooperant.

Copiii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani pot alege, începând cu mijlocul lunii iulie, între taberele Web Design Summer Camp și 3D Printing Summer Camp. Fie că e vorba despre deprinderi tehnice legate de blogging și web-design sau despre aspectele tehnice ale proiectării și imprimării 3D, participanții acestor două programe vor fi ajutați să dezvolte și abilități practice de planificare, comunicare și promovare a propriilor proiecte.

Cei mai buni participanți în cadrul programelor de instruire Tekwill Academy Kids vor beneficia de premii. Costul fiecărui program presupune 2 500 lei, inclusiv prânzul și gustările.

Faceți click pe denumirea taberei pentru mai multe detalii despre program, grupul țintă și formularele de înregistrare:

Web Design Summer Camp 

3D Printing Summer Camp

Tekwill Academy Kids este o inițiativă educațională lansată de către Centrul de Excelență în domeniul TIC Tekwill, scopul căreia este desfășurarea activităților de inițiere și instruire în domeniul Tehnologiei Informației pentru copii și adolescenți cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.  

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați: Diana Nanu, Coordonator programe pentru copii, la numărul de tel.: +373 691 46 825 sau la adresa de e-mail: dnanu@ict.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cum administrezi publicitatea start-upurilor fashion? Află la “Smart Marketing for Fashion” Camp
Next Devino membru al echipei site-ului Youth.md!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 − 17 =