Vrei să afli mai multe despre scrierea de prioecte? Participă la acest atelier


atelier scrierea de proiecte

AO Perspectiva invită tinerii din r. Cahul să participe la Atelierul de instruire privind „SCRIEREA DE PROIECTE” destinat tinerilor interesați să aplice la PROGRAMUL DE GRANTURI MICI 2021, ediția a VIII – a.

Sunt încurajați să participe tinerii activi, reprezentanți ai grupurilor de inițiativă și mentorii acestora care doresc să inițieze proiecte, prin care să aducă o plus valoare comunității în care locuiesc.

Participarea este gratuită – iar șansa de a câștiga un Grant de până la 8 000 lei, pentru ideea de proiect este foarte mare.

Atelierul de instruire va avea loc pe 27 și 28 iunie 2021, începând cu ora 10:00, locația fiind anunțată ulterior persoanelor înregistrate.

Pentru a vă înregistra la atelier, utilizați formularul: link aici.

Grăbește-te să te înscrii! Locurile sunt limitate.

Trainer în cadrul atelierului va fi Ion Mocanu, trainer în cadrul BSD Academy – Knowledge Radar, Centrul de Educație Academia Viitorul, UPSHIFT Moldova, Centrul de Informare si Documentare privind Drepturile Copilului.

Atelierul de instruire se realizează în cadrul Proiectului ”Vocea Tinerilor Lideri Comunitari” implementat de #AOPerspectiva în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Conferința „Art, Business & Law” despre antreprenoriat în artele vizuale
Next Students’ Fashion Day 2021: Descoperă colecțiile vestimentare elaborate de studenți
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + 6 =