Vino la Social Media în Culise și află despre gestionarea rețelelor de socializare !


Ce ?  Social Media în Culise

Când ? 7 Septembrie, între 18:00-22:00

Unde ? Aria Hotel Chișinău

Detalii:

Social Media în Culise este un MEGA Offline cu 3 speakeri, 70 locuri și multă experiență Social Media din Moldova. Invitații acestei ediții vor fi următorii:

Vadim Ciobanu, Social Media Manager la agenția LE BURO, îți va arăta: “ Cum integrezi un ChatBot în pagina de Facebook”.

Alin G. Patru, consultant în marketing, vânzări și comunicare de produs turistic, managing partener la Alin Patru, business development manager la Travis Coporate&Events, vine cu tema: “Gestionarea situațiilor de criză în administrarea paginilor pe rețelele de socializare. Experiența companiei AirMoldova”.

Eugeniu Dediu- consultant în marketing și vânzări cu experiență de peste 5 ani în domeniu. Este fondatorul companiei Eugeniu Dediu&Partners, care colaborează cu întreprinderi de construcții, avia, turism, restaurante, media, franchisinc, comerțul online și altele. El va explica “ Cum se măsoară ROMI(Return of Marketing Investment) pe Facebook”

*Condiții:

Preț: 100 lei

Înregistrează-te aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjgaN1jpzEJ2j-bnkNNjDgdzg6I-ns2mQ_OSnCeAgOtdV-LA/viewform

 

Sursă: https://m.facebook.com/events/141563109769529

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Pentru a trăi la maxim ultimele clipe din august, nu ezita să participi la căutarea unei comori
Next Petrece un weekend sportiv de ziua Independenței la Trușeni
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − nine =