Vino la Shopping MallDova și participă la expoziția interactivă „Explorarea Corpului Uman”

shoping malldova, exploreaza corpul uman, divertisment

Dacă este curios, dornic de a afla lucruri noi și de a explora corpul uman, vino la MallDova pentru a participa la cea mai distractivă lecție de Anatomie. 

Câți mușchi are corpul uman? De câte ori bate inima unui om de-a lungul vieții? Câți litri de sânge pompează inima unui maratonist? Știi? Nu este cazul să inventezi!

În perioada 1 – 21 septembrie, Shopping MallDova organizează expoziția interactivă și educativă „Explorarea Corpului Uman” pentru toți copiii cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani. Timp de aproape o oră, aceștia vor avea ocazia să exploreze corpul uman, pentru a afla cum arată, unde este amplasată și cum funcționează inima, cât de mare și cât de important este creierul, dar și alte curiozități legate de diverse organe vitale ale omului.

Imaginația picilor nu are hotare, iar pentru a le stimula creativitatea și mai mult vor fi implicați în jocuri interactive care îi vor ajuta să descopere secretele anatomiei și vor înțelege care este rolul fiecărui organ. Astfel, ghizii înzestrați cu cele mai ample cunoștințe în domeniu îi invită pe copii la o aventură extraordinară în care se vor juca, vor pune întrebări și vor afla răspunsuri despre modul în care funcționează inima, stomacul, sistemul nervos, cel respirator, sistemul digestiv și din ce este compus scheletul uman.

Pentru ca entuziasmul să fie pe măsura așteptărilor și pentru a intra în pielea unor medici, copiii vor îmbrăca halate albe, iar la final vor primi diplome de „specialiști” în domeniu.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vrei să cunoști femei de succes și să cunoști istoria lor? Participă la „Girls Inspire”
Next Participă la ședința Top Toastmasters Club și bucură-te de cele mai motivante discursuri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *