Expoziție de pictură și grafică – Un Chip Nou la Artcor


expozitie de pictura si grafica

Expoziție de pictură și grafică „Un Chip Nou” . Artiști: Ciprian Antoci și Natalia Romanciuc. Lucrări disponibile pentru vânzare. Expoziția va fi deschisă pentru vizitatori în perioada 22.02.2020 – 04.03.2020, la Artcor. Intrarea liberă.

Ideea expoziției:

„Un nou chip” : expoziția despre chipul omului și ceea ce îl înconjoară, exprimate într-o viziune proprie artiștilor Ciprian Antoci și Romanciuc Natalia. Expoziția are scopul de a prezenta sinteza dintr-o educație academică și libertatea tehnicii, experimentul și manifestarea personală. În cadrul expoziției vor fi expuse lucrări în tehnica ulei pe pânză și grafică.

Ce vrea să transmită și cui:

Expoziția dezvăluie contactul firesc și necesar între pictură și oameni, fie amatori, artiști sau simpli spectatori. În acest context artiștii transmit viziunea proprie despre cum poate fi tratată artistic figura umană și ambianța, despre plastică și formalismul formelor, sensurile emoționale, literare pe care le poate purta o figură. Să ofere posibilitatea de contemplare a unei figuri în context sau, pur și simplu, niște pete.

Scopul Expoziției:

Realizarea procesului artistic în toată complexitatea lui, și anume întâlnirea publicului cu artistul și creația lui. O întâlnire necesară pentru evoluția publicului dar mai ales a artistului. Publicul să se bucure de libertatea expresiei, liniei, formei și a culorii. Organizatorii și-au propus crearea unui spațiu pentru discuții și o cunoaștere mai bună, dintre artistul – spectatorul, spectatorul-artistul.

În data de 3 martie, la 18:30 la Artcor, va avea loc întâlnirea cu tinerii artiști în format de Artist Talk.

Natalia Romanciuc, născută în satul Beleavinți, or.Briceni, 1996, Rep. Moldova. Formarea artistică: Academia de teatru, muzică și arte plastice. Facultatea pictură prof. Veaceslav Fisticanu. Picturi în Colecții private din SUA, Rusia, România, R. Moldova, Elveția.

Expoziții :

 • 2016/2017-“JAN ALOJZY MATEJKO”Editia a IV-a, și a V-a Chișinău;
 • 2017/2018- “Tineretul Creator” ;
 • 2017/2019-Galeria 73;
 • 2017- Art Night ;
 • 2019- ARBOR Expoziție personală. București;
 • 2019- Artcor Chișinău.

Ciprian Antoci, născut în satul Bulboaca or. Anenii Noii, 1995 , Rep. Moldova. Formare artistică: Școala de arte din Aneii Noi, Colegiu de arte „Alexandru Plămădeală” Academia de teatru, muzică și arte plastice. Facultatea pictură prof. Veaceslav Fisticanu. Picturi în Colecții private din Germania, Rusia, R.Moldova, România.

Expoziții:

 • 2015-“JAN ALOJZY MATEJKO”Editia a III-a Chișinău 2016-“JAN ALOJZY MATEJKO”Editia a IV-a Chișinău;
 • 2017-Expozitia „Mezon art” performace „Muncitorul acasa” 2016- „Street Art for Moldova”;
 • 2017- Expozitia „Superstitii” „Frustrare” 2018/2019 – Galeria 73;
 • 2019- Tekwill;
 • 2019- Artcor;
 • 2020- ZIPhouse.

Descoperă mai multe evenimente de dezvoltare, împreună cu youth.md!

Previous Job // Compania germană Sellerboard angajează asistent manager
Next Tinerele din Tiraspol pot participa la o instruire în domeniul antreprenoriat
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *