Vino la evenimentul de lansare a Business InnoHub pentru TINEri

ungheni hub, faclia, Business InnoHub pentru TINEri

În cadrul evenimentului de lansare a proiectului “Business InnoHub pentru TINEri” vor fi abordate teme de interes pentru antreprenorii din raioanele Ungheni, Călărași și Nisporeni, și anume: provocări și oportunități pentru antreprenori în următorii 4 ani, consultanță și finanțare pentru afaceri, soluții inovatoare pentru marketing, vânzări și administrarea afacerilor, rețele și structuri de sprijin pentru antreprenori.

Astfel, participanții la eveniment vor obține informații despre: strategii de dezvoltare pentru antreprenori și manageri, parteneri importanți pentru a crește afacerea, oportunități pentru companii, contacte de afaceri – potențiali clienți sau furnizori.
Tinerii vor avea posibilitatea să facă cunoștință cu suportul acordat de către HUB în dezvoltarea afacerii lor, ceea ce ulterior va contribui la crearea comunității antreprenoriale regionale.

Confirmă disponibilitatea de a participa la eveniment, până sâmbătă, 19 ianuarie 2019, la telefonul 069724815 sau prin e-mail la adresa faclia.ungheni@gmail.com.

Vă puteți inregistra aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScCv3dZNYAwLijmTouN3FAmwc__ldC19oLU1JC7HbSr9Yuk_g/viewform?usp=sf_link

Viitorul Tău începe cu ”Business InnoHub-ul pentru TINEri”.
Te invităm să faci primul pas spre o afacere de succes!
Participă la eveniment. Ia și prietenii cu Tine.

Acest eveniment este parte a proiectul ”Centrul de Suport în Afaceri – Ungheni HUB”, implementat de Asociația Obștească pentru Copii și Tineret “FĂCLIA”. Acest grant este finanțat de Uniunea Europeană și co-finanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene, în cadrul Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă „Cele 7 trepte pentru succes în Network Marketing" într-un webinar gratuit
Next Petrece o seară în compania prietenilor și a jocurilor de societate, la Tohateen HUB
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *