Training online privind monitorizarea bugetelor locale de tineret


Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) implementează proiectul ”Participarea tinerilor în elaborarea și monitorizarea bugetelor locale” cu suportul Fondului comun privind dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării civice a tinerilor din Republica Moldova al Ministerului Educației și Cercetării, Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și Fondului Națiunilor Unite pentru Populație.

Scopul proiectului este de a consolida capacitățile părților interesate de la nivel local și național în procesul de elaborare și monitorizare a bugetelor locale, etc.

Printre acțiunile proiectului se regăsesc activități ce țin de formare a tinerilor și a reprezentanților APL în dezvoltarea și monitorizarea bugetelor pe tineri; facilitarea și ghidarea în procesul de dezvoltare a bugetului raional prin prisma necesităților tinerilor.

În acest context se anunță concurs pentru selectarea a 20 de participanți în cadrul proiectului care să corespundă următoarelor criterii de eligibilitate:

  • Membru/ membră a unei organizații de tineret, grup de inițiativă, centre de tineret pe lângă organizațiile neguvernamentale etc.
  • Specialist de tineret sau lucrător din sectorul de tineret;
  • Disponibilitatea de a participa la un training online de două zile în luna iulie (data 01-02 iulie), dar și de a realiza activitățile de follow-up planificate în cadrul proiectului.

Dacă ești interesat/ă să cunoști mai multe aspecte despre bugetele locale de tineret, cum se elaborează acestea, activitățile care le cuprind și alte aspecte relaționate de acestea, precum și să cunoști alți tineri și istoriile lor legate de bugetele locale de tineret, atunci te îndemnăm să participi la acest eveniment, iar pentru aceasta ai nevoie să te înregistrezi completînd formularul de participare.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Instruirea formatorilor YOCOMO, Lituania, 7 septembrie 2022 - 22 martie 2023
Next Fearless Camp // Tabără de vară pentru studenții care doresc să-și înfrunte fricile și să învețe limba engleză
Popov Alexandra-Luiza
About the author

Popov Alexandra-Luiza

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × one =