Tinerii informați despre luarea deciziilor și implicarea comunitară


implicarea comunitară

Tinerii, cetățenii activi și reprezentanții ONG-urilor au luat parte la instruirea „Participare la luarea deciziilor și implicare comunitară”, din cadrul proiectului „Civic teachers for more democratic and resilient local communities”, organizat de Comunitatea Tinerilor Ambițioși.

Trainingul a fost organizat cu scopul de a familiariza participanții cu conceptele de crowdfunding și participare la luarea deciziilor si implicare comunitară.

Astfel, în rezultatul participării la instruire, participanții au descoperit provocările cu care se confruntă în vederea aplicării inovațiilor sociale și au formulat oportunități de soluționare a nevoilor locale prin aplicarea noilor modele și metode.

Civic teachers for more democratic and resilient local communities este un Proiect care vine să încurajeze participarea profesorilor, angajaților administrației publice locale, tinerilor activiști cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani și a reprezentanților minorităților la luarea deciziilor și mobilizarea resurselor pentru necesitățile comunităților locale. De asemenea, Programul presupune abilitarea tinerilor de a colecta și gestiona fonduri pentru a susține inițiativele semenilor lor care se află în dificultate.

Amintim că proiectul „Civic teachers for more democratic and resilient local communities” este implementat de A.O. Comunitatea Tinerilor Ambițioși și finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.

Previous Înscrie-te la tabăra de schi pentru studenți "Aventura Iernii"!
Next Training dedicat tinerilor: DemoDay - 5 active must în lucrul Social Media
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *