Ți-ai făcut planul pentru vara 2023? Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale organizează Tabera de Vară de Jocuri Intelectuale


Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale este un eveniment regulat organizat de CMJI cu scopul de a spori interesul tinerilor față de activitățile intelectuale, stimulând astfel setea de cunoștințe, gândirea critică și dorința de a se informa corect și cuprinzător.

Programul taberei include o gamă largă de jocuri intelectuale. Astfel, tinerii vor învăța și vor putea concura atât în competiții individuale, cât și de echipă. Jocurile pregătite le vor testa cunoștințele, intuiția, logica, dar și capacitatea de a coopera cu alți tineri în circumstanțe diverse.

Pe parcursul taberei se pune un accent deosebit pe dezvoltarea abilităților de lucru în echipă și analiza complexă a întrebărilor. Participanții vor învăța să rezolve probleme într-un mod creativ; vor avea posibilitatea să socializeze cu alți tineri cu preocupări similare.

Pentru a promova creativitatea și ingeniozitatea în rândul tinerilor, participanții acestei ediții vor putea elabora în cursul TVJI 2023 conceptul propriului joc intelectual. De asemenea, absolvenții taberei vor avea posibilitatea și vor fi încurajați să formeze echipe, să participe în cadrul altor activități organizate de CMJI și să organizeze jocuri în instituțiile sale de învățământ.

Vezi mai jos impresiile foștilor participanți/ organizatori

Leru Ursu

Tabără de Vară de Jocuri Intelectuale, cunoscută și ca a 8-a minune a lumii contemporane, întotdeauna a avut un scop foarte clar: să ofere o experiență memorabilă fiecărui participant. Cum? Prin activarea neuronilor, ridicarea dispoziției și crearea podurilor între generații.

Pentru a diversifica experiența cât mai mult posibil, în fiecare zi echipele sunt unice, activitățile sunt unice. Emoțiile din timpul jocurilor sunt greu de descris, mai ales când ești persoana din echipă ce oferă răspunsul corect și toți se bucură enorm pentru acea mică victorie, iar apoi toată seara nu vă mai puteți opri din râs când povestiți cum ați ajuns la acel răspuns.

Dacă vrei să simți pe pielea ta acele emoții, să cunoști persoane formidabile, să te dezvolți intelectual, și totodată să te relaxezi, te îndemn sa aplici la TVJI 2023. Profită de această oportunitate și poate te vei alătura și TU familiei TVJI.

Cătălin Gangalic

Pentru mine TVJI a fost o oportunitate foarte bună pentru a cunoaște noi persoane din diferite colțuri ale Moldovei. Au fost câteva zile pline de activități interesante care-mi punea mintea în mișcare pe timpul verii și apoi seri pline de tot felul de jocuri de masă și socializare. Personal, recomand această experiență tuturor care vor nu doar să afle mai multe despre jocurile intelectuale, dar și să petreacă timpul frumos și util.

Laura Zara

Cine ar fi crezut că se pot aduna atâția oameni efectiv amazing și poți crea așa amintiri, într-o săptămână obișnuită din august, într-o zonă retrasă, cu semnal și conexiunea foarte slabe, fără apă caldă, din satul Leordoaia?

Oameni, activități, oameni, amintiri, oameni, boardgames, oameni, rug și marshmallow, oameni, nopți albe și în final oameni, pentru că, pentru mine TVJI a fost și rămâne a fi despre oameni! 

Pentru a aplica, completează formularl până pe 14 iunie – https://forms.gle/PsWTZECi7RvBcer96

Găsești mai multe informații pe pagina evenimentului – https://fb.me/e/2QpBznFhE

Formularul este activ în perioasa 17 mai – 14 iunie inclusiv.

Taxa de participare este de 1000 de lei (MDL). Participanții vor beneficia gratuit de transport Chișinău-Leordoaia, Leordoaia-Chișinău, materiale pentru activități, cazare, alimentare. 

Proiectul „Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale 2023’’ este implementat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în cadrul Programului Proiecte Culturale 2023, organizat de Ministerul Culturii al RM.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate pentru tineri // Concurs internațional de eseuri
Next Află ideile de afaceri ale participanților de la Youth 4 Impact
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × three =