Tehnica de administrare a insulinei


În cadrul proiectului Media Hub for Youth Health, realizat cu suportul Programului AstraZeneca Young Health, Centrul de Informare și Resurse „Pro Bono” are ca scop promovarea materialelor educaționale privind bolile netransmisibile și stilul de viață sănătos.

În colaborare cu, Laboratorul de endocrinologie și Catedra de Endocrinologie USMF „Nicolae Testemițanu”  au fost create o serie de materiale video informative despre gestionarea și prevenirea diabetului zaharat. Acest video informativ este intitulat –Tehnica de injectare a insulinei. Igor Ivanes, voluntar al proiectul Media Hub for Youth Health și absolvent USMF “Nicolae Testemițanu”, promoția 2021,  ne demonstrează care sunt pașii de urmat pentru administrarea insulinei. 

Administrarea insulinei este una din componentele esențiale în managementul și tratamentul Diabetului Zaharat. 

Aflați din acest video care sunt metodele, regulile și tehnica de administrare a insulinei. 

„Finanțarea pentru proiectul Identifying Positive Health Actions a fost posibilă printr-o subvenție caritabilă oferită de Programul AstraZeneca Young Health prin intermediul Programul de Granturi Globale – Step Up! . ”

Parteneri implementare: Platfroma Youth.md , Farmacia Familiei, Agenția Națională de Asistență Socială, Centrul Național de Resurse NEOVITA și Catedra de Endocrinologie USMF, Laboratorul de endocrinologie

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Clubul universitar de Lectură: Vino la o discuție despre cartea „Din cer au căzut trei mere”
Next Înscrie-te acum la programul “Botanica pentru democrație participativă”
Ciurea Nicoleta
About the author

Ciurea Nicoleta

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 5 =