Startup Grind Chișinău // Vitalie Eșanu despre soluții tehnologice accelerate de criză


Comunitatea Startup Grind Chișinău pregătește un nou eveniment pe 31 martie 2022, alături de Vitalie Eșanu, fondator & CTO al startup-ului Soofragio (VoteMeApp) și cofondator televiziunii online Privesc.Eu.

Vitalie a lucrat intens la crearea a două soluții tehnologice care au ajutat la o mai bună gestionare a ajutorului umanitar pentru fluxul sporit de refugiate și refugiați din Ucraina, iar în cadrul evenimentului, el ne va povesti cum a reușit să scrie cod util în timp record.

Participă, ca să-l cunoști pe Vitalie, cel care a dezvoltat soft-ul „uahelp.md” – un sistem informațional administrat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și platforma peer to peer „dopomoha.md”, creată pentru grupul de voluntare și voluntari „Moldova for Peace” – un grup de lucru pe lângă Ministerul Afacerilor Interne și Guvernul Republicii Moldova, care contribuie la efortul de primire, asistență și acomodare a fluxului de migrare din Ucraina.

Vitalie Eșanu a început să programeze de la vârsta de 12 ani, iar în prezent este antreprenor IT, co-fondatorul televiziunii online Privesc.eu, fondator și CTO la VoteMeApp, și dezvoltatorul mai multor proiecte tehnologice.

Vitalie a acumulat o bază puternică în teoria informaticii la Colegiul de Informatică și Universitatea Tehnică din Moldova și experiență în dezvoltarea de programe software în cadrul mai multor companii internaționale, proiecte și câteva experiențe antreprenoriale.

Agenda:

  • 18:30 – Networking
  • 19:00 – Discuția cu Vitalie Eșanu
  • 20:00 – Q&A

Așadar, vino JOI, 31 martie la 18:30 în spațiul Orange kITchen.

Evenimentul are o taxă de participare simbolică, care va acoperi pizza și băuturile din cadrul sesiunii de networking. P

Evenimentul va avea loc în limba română și se va desfășura cu respectarea tuturor normelor epidemiologice, locurile fiind limitate. Accesul va fi posibil doar pentru 30 persoane – după principiul „primul venit, primul servit”.

Bilete găsești AICI.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous STUDENT VISION - Află cum e să studiezi dreptul în Republica Moldova
Next Concurs pentru elevi lansat de MEC: „Cel mai bun plan de afaceri”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × five =