Spune ce înseamnă drepturile omului pentru tine, participă în concurs și beneficiază de premii

promo-lex, concurs, drepturile omului, dudo70ani

Ce înseamnă drepturile omului pentru tine? Care, în opinia ta, este rolul și importanța drepturilor omului în societatea de astăzi? Răspunde la aceste întrebări și participă la concurs.

Dacă ai între 16 și 22 de ani, participă la Concursul organizat pentru a celebra cea de a 70-a aniversare a Declarației Universale a Drepturilor Omului, unul din cele mai importante documente ale secolului XX, fiind tradus în peste 500 de limbi.

Înregistrează un mesaj video sau scrie un eseu și publică lucrarea pe pagina personală de Facebook. În postarea ta utilizează hashtag-ul #DUDO70deANI. Pe pagina oficială a Asociației Promo-LEX de pe Facebook lasă mesajul – Particip la concurs.

Spune-le prietenilor despre concurs și roagă-i să te ajute să promovezi lucrarea ta, deoarece numărul de vizualizări, aprecieri și distribuții ale lucrărilor pe Facebook, acumulate în perioada de promovare vor fi luate în considerație de către juriu la desemnării câștigătorilor.

În cadrul concursului vor fi premiate 3 cele mai bune mesaje video și 3 cele mai bune eseuri care vor aborda tematica campaniei.

Pentru mai multe detalii cu privire la desfășurarea concursului consultă Regulamentul Concursului.

Concursul este lansat în cadrul Proiectului „Sărbătorirea drepturilor omului în Moldova în contextul celei de-a 70-a aniversări de la adoptarea Declarației Universale a Drepturilor Omului.”, implementat de către Asociația Promo-LEX și susținut financiar de către Ambasada Britanică la Chișinău.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous JOB//„Puzzle Kids" este în căutarea unui psiholog
Next Participă la casting și devino prezentatorul unei rubrici video
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 12 =