Romanian Creative Week: Locul unde tehnologia se îmbină cu creativitatea


Romanian Creative Week

Romanian Creative Week aduce toate industriile creative într-o spectaculoasă săptămână de evenimente și activări. Iașul va deveni pentru o săptămână, și nu numai, locul în care tehnologia întâlnește și pune în valoare creativitatea.

La această primă ediție a Romanian Creative Week, Romanian Fashion Week (un eveniment cu o istorie spectaculoasă de mai mult de 10 ani) urmează să își întâlnească cei mai buni prieteni: arhitectura, artele interpretative, muzica, filmul, artele vizuale, publicitatea, new media (instalații interactive computerizate, realitate virtuală și realitate augmentată) și designul industrial.

Obiectivul principal al organizatorilor este acela de a susține în mod nemijlocit creativii și creativitatea. Importantă este și facilitarea întâlnirii dintre tinerii creativi și nume consolidate deja ale creativității românești într-un efort comun de promovare, dezvoltare și consolidare a industriilor creative în România și în regiune.

Obiectivele acoperă atât zone ce țin de recunoașterea și susținerea administrativă a creativității cât și identificarea modalităților prin care creativitatea poate și trebuie să contribuie la dezvoltarea economică, culturală și socială a comunităților.

Urmărește mai multe informații despre eveniment pe pagina romaniancreativeweek.ro sau pe facebook Romanian Creative Week.

Romanian Creative Week este organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC).

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Program de granturi pentru ONG-uri de media locale și regionale
Next Lansarea proiectului REACH OUT – dezvoltarea cetățeniei active în rândul tinerilor la nivel local
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 13 =