QUESTURI UNDE TE POȚI DISTRA ALĂTURI DE FAMILIE ȘI PRIETENI


quest chisinau

Tu și prietenii tăi doriți să faceți ceva distractiv, dar sunteți în pană de idei? Atunci acest articol e pentru voi! Uite 3 locuri  din Chișinău unde distracția și adrenalina sunt la ele acasă!

Horror Quest Moldova

Perfect pentru grupuri de prieteni, Horror Quest Moldova, situat în sectorul Botanica, îți promite o experiență de neuitat! Sunetele misterioase de pe fundal, decorațiunile înfricoșătoare și luminile care sunt mai mult stinse, decât aprinse, descriu perfect atmosfera. Și acestea sunt doar mici obstacole prin care tu și echipa ta trebuie să treceți pentru a ajunge la final. Veți reuși sau nu? Rămâne de văzut…

Unde găsești locația: Adresă: str.Voluntarilor 14/2, nr. de contact: 060838398.

Key Time

Centrul de amuzament Key Time, situat în sectorul Ciocana, te așteaptă să le faci o vizită! Cu tematici care se schimbă constant – de la săli înconjurate de mumii la circuri abandonate improvizate, Key Time te surprinde mereu cu ceva nou. Bucurându-se de un rating de 5/5 pe platforma Facebook, Key Time își are ușile deschise pentru orice doritor de a cunoaște și a se distra, în toate cele 7 zile ale săptămânii!

Unde găsești locația: str.Podul Înalt 20/2, Nr. de contact: 062183588.

Fort Boyard Quest

O salvare pentru părinți și copii în zilele fără activități, Fort Boyard Quest, situat în sectorul Centru, în incinta centrului comercial ,,Atrium” , este unul dintre cele mai potrivite locuri unde copilul sau adolescentul tău își poate petrece ziua de naștere! Dezvoltând capacități de judecată rapidă, agilitate, echilibru, țintire, toate învăluite de o atmosfera competitivă, Fort Boyard Quest, invită doritorii de toate vârstele să-și pună la încercare logica și puterea de a găsi soluții în situații critice!

Unde găsești locația: str. Albișoara 4, centrul comercial Atrium, nr de contact: 068707083

Sperăm că lista noastră v-a fost de ajutor, iar tu și prietenii tăi veți avea parte de cele mai palpitante, entuziasmante și distractive experiențe!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Proiecție de film la America House Chișinău
Next Vrei să fii voluntar la Milano timp de 11 luni? Aplică aici!
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × two =