Descoperă pe cea din spatele proiectelor Grow Me Up Academy și ReSelf 360 – Diana Capița


Cu toții tindem spre a fi cea mai bună versiune a noastră, dar nu întotdeauna știm de unde să începem și ce anume trebuie să facem. În continuare îți prezentăm o tanără, care la vârsta de doar 19 ani a reușit să creeze cursuri – printre care Grow Me Up – care cu siguranță te vor ajuta – Diana Capița.

Povestiți-ne despre primul vostru Proiect – Grow Me Up Academy

Grow Me Up a pornit de la o idee foarte spontană. Pe atunci, eram elevă în clasa a 9-a și eram deja implicată în alte proiecte și organizații. Dar am decis că vreau să organizez o comunitate de fete ambițioase; care vor să se dezvolte împreună și să primească susținerea unei alteia.

Împreună cu cea mai bună prietenă, am pornit proiectul GMU cu pași mici. Inițial am început de la cursuri, în cadrul cărora invitam speakeri/ specialiști din diferite domenii. Apoi am început să organizăm evenimente, am ajuns să avem membrele noastre. Și până acum GMU își continuă activitatea; doar că deja cu alt grup de coordonatori și cu alte membrele active. Eu doar monitorizez activitatea și mă mai implic uneori cu idei sau corectări.

De la ce a pornit cursul Reself Women?

Toamna trecută Grow Me Up a acceptat la programul de stagiere, 30 și ceva de domnișoare, care urmau să devină membre. Timp de o lună eu am mentorat domnișoarele și le-am inițial în domeniul dezvoltării personale și profesionale. Rezultatele și feedback-ul lor a fost foarte pozitiv și am decis să ajut și pe cei din jur. În Februarie 2020, am lansat platforma mea internațională RESELF 360, care are scopul de a ajuta oamenii să găsească armonie în viață și să se autocunoască. Prin acest proiect, mi-am propus să împărtăș cu oamenii din jur, cunoștințele pe care le-am dobândit timp de câțiva ani. 

Iar RESELF WOMEN este rezultatul dorinței de a ajuta femeile, și anume prin lucrul asupra corpului, minții și sufletului.  M-am dedicat foarte mult acestui curs, sau cum prefer să îl numesc, retreat virtual, și am depus tot efortul ca participantele să aibă cele mai bune rezultate.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text

Acum că acest curs s-a finalizat, ce impresii aveți? Cum vă simțiți? Ați dori să schimbați ceva la el?

Mă simt foarte bine și mi se bucură inima pentru mesaje frumoase pe care le primesc de la participante, chiar și după câteva zile de la închidere. Am citit atât de mult mesaje care m-au emoționat, cu istorii de viață și recunoștință. 

Eu mă bucur mult că am reușit să contribui și să ajut femeile din jurul meu, indiferent de vârsta lor și sunt recunoscătoare pentru încredere. Dacă voi mai lansa cursuri, cu siguranță le voi îmbunătăți. Mereu este loc pentru mai bun.

Ce ați dori să știe despre dvs. cei care doresc să vă urmeze cursurile?

Fiecare curs organizat, îl trec împreună cu participantele mele, deoarece știu ce rezultate aduce. Mereu am fost pasionată să aflu despre secretele unei vieți sănătoase, armonioase, pline de energie și studiind subiecte din neurobiologie, neuroștiințe, medicină, meditație, nutriție, puțină fizică cuantică, am ajuns să formez un program, care să încadreze în el lucrul asupra tuturor domeniilor vieții, care ne pot ajuta literalmente să ne schimbăm viața. 

Mulți oameni zic că viața nu o schimbi în 14 zile, dar eu cred că viața o poți schimba și intr-o zi, dacă adopți mindset-ul potrivit și practicile despre care vorbesc în curs. 

Cine sunt persoanele care vă inspiră?

Nu am o personalitate anume. Poate sună banal, dar eu tind ca idolul meu să fie viitoarea versiune a mea. Dar, la general, încerc să învăț de la omenii din jurul meu cât mai mult. Mă inspiră oamenii care nu au limite, care visează global, care reușesc să treacă peste circumstanțele impuse de viață, care sunt diferiți. 

Dar dacă ar fi să aleg una, aș zice Michael Jackson, el mereu m-a atras prin creativitatea și imaginația lui.

Ce planuri de viitor aveți? Aveți ca scop creerea unor noi cursuri?

Am planuri mari de viitor, dar despre planuri nu se vorbește mult. Nu sunt sigură dacă voi continua să fac cursuri, dar sigur voi continua să ajut oamenii prin platforma RESELF 360. La moment postez multă informație pe pagina noastră de Instagram, iar în curând voi lansa câteva produse noi, care vor facilita procesul de autocunoaștere și de organizare a oamenilor.

Ce sfat le-ați da tinerelor domnișoare?

Să se dezvolte cât mai mult! Și aici nu mă refer doar la cititul cărților de dezvoltare personală, care des nu aduc nici o informație calitativă. Când vorbesc de dezvoltarea personală mă refer la toate domeniile, la aspirația de a merge zilnic înainte și de a evolua cât mai mult.  Eu consider că nu există stare de repaos. Există sau evoluție sau degradare. Și zilnic întrebați-vă, ce am făcut eu azi ca să evoluez, ci nu invers? 

Mâncați sănătos, faceți sport, aveți grijă de voi, citiți literatura clasică (ea dezvoltă mai bine decât cărțile self-help), meditați, transmite-ți doar energie pozitivă în jur, Creșteți spiritual și nu vă pierdeți timpul pe oameni toxici. Armonia vine de la iubirea de sine. Iubiți-vă, pentru că sunteți unice! 

Dacă vrei să afli mai multe despre Diana Capița și să urmezi cursurile ca să devii cea mai bună versiune a ta, o poți găsi pe Instagram aici și aici.

Reporter Youth.md: Besedovschi Cătălina

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous INVENTO a lansat o platformă de educație juridică pe înțelesul tinerilor
Next Fii parte din rețeaua de tineri ce luptă împotriva torturii
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen + sixteen =