Pregătește-ți garderoba pentru Toamna 2021


fashion 2021 toamna
Landscape with masked people carrying shopping bags at autumn city street. Man and woman taking part in seasonal sale at mall on new normal. Flat cartoon colorful vector illustration.

Vara încă nu s-a terminat, dar pentru cineva care nu mai poate răbda să întâmpine sezonul rece cu o nouă garderobă, nu este prea devreme să discutăm ce trenduri își vor face apariția. Pentru toți iubitorii de fashion, am pregătit o listă de iteme must-have:

The return of the leopard

Imprimeurile animalice, și anume cele de leopard sunt destul de controversate în lumea fashion-ului. Fie că îți plac sau nu, acestea au o tradiție de a reveni în trenduri în sezonul de toamnă de ani buni, iar 2021 nu este o excepție. 

90s nostalgia

Fashion-ul este un ciclu de trend-uri. În fiecare an, apare nostalgia unor vremuri mai ușoare și pentru majoritatea milenialilor aceste vremuri sunt anume anii ‘90. În acest sezon își fac un comeback rochiile și bluzele inspirate de lenjerie de noapte, cămășile și gecile în carouri. Evident că nu putem uita de blugii și pantalonii clasici largi. 

Everything midi 

Inspirate de anii ‘60, fustele și rochiile midi au acaparat locuri de top în trendurile ultimilor ani. Fustele midi sunt perfecte pentru sezonul răcoros de toamnă și sunt adaptabile la infinit, acestea fiind ușor de împerecheat cu hanorace, pulovere, geci de piele și denim, etc.

Cutouts 

Dacă ești un fan al pantalonilor rupți, să vedem dacă sentimentul va fi reciproc pentru restul garderobei tale fiind tăiată în moduri mai mult sau mai puțin elegante. 

Flori de liliac (pastelat)

Culorile pastelate sunt mereu plăcute ochiului și des utilizate în lumea fashion. De cele mai multe ori culorile pastelate fac parte din „soft boy/girl aesthetic”, în această toamnă, indigoul pastelat este o parte esențială a sezonului, deci caută iteme de îmbrăcăminte pastelate și fii în rând cu moda!

Aesthetic de toamnă

Toamna nu ar fi toamnă fără paltoane, trenciuri, pulovere groase și carouri. Numai cu aceste haine în garderobă poți bea un latte cu gust de bostan sau citi în parc cu un ceai fierbinte, este parte din însăși esența toamnei.

Toamna este anotimpul care îți permite sa faci cat mai multe combinații, să redescoperi trend-uri uitate și să te simți minunat mergând în botine prin frunzele arămii ale toamnei. 

Nu ezita să ne urmăresti și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter: Iorga Alexandra

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Modelul OSCE: Joc de simulare pentru tinerii din Bălți, Chișinău, Comrat și Tiraspol
Next Sesiune de informare: „Guvernarea electronică în serviciul diasporei”
Nicoleta Geru
About the author

Nicoleta Geru

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 1 =