Participă la cea de-a VII-a ediție a forumului internațional Moldova Business Week din acest an


Agenția de Investiții organizează în perioada 19-20 noiembrie 2020 cea de-a VII-a ediție a forumului internațional Moldova Business Week (MBW).

Agenția de Investiții organizează în perioada 19-20 noiembrie 2020 cea de-a VII-a ediție a forumului internațional Moldova Business Week (MBW). Evenimentul va oferi comunității internaționale și locale posibilitatea de a explora noile tendințe economice globale și de a descoperi potențialul investițional al Republicii Moldova. Evenimentul se va desfășura în format digital cu transmisiune live și va putea fi accesat de persoanele interesate din orice colț al lumii.

Participanții înregistrați la eveniment vor beneficia de posibilitatea de a interacționa și stabili contacte direct pe platformă. Totodată, în cadrul forumului vor fi prezentate profilurile investiționale ale companiilor autohtone din domeniile: TIC, BPO, R&D, electronică, fashion și sectorul agroalimentar, dar și proiecte naționale de infrastructură destinate investitorilor.

MBW 2020 va fi o ocazie pentru a explora strategiile schimbărilor globale prin intermediul unor vizionari de talie mondială.

Invitați speciali:

  • Michio Kaku – una dintre cele mai cunoscute personalități din lume, futurolog și vizionar în relatarea tendințelor globale din economie, finanțe, medicină, pe baza celor mai recente cercetări științifice. Este autor al multor cărți devenite bestseller, dar și unul dintre cei mai doriți invitați în emisiuni TV (Discovery Channel, Science Channel, BBC, David Letterman Show, Good Morning America, CNN Financial etc.), acum, în Moldova;
  • Binod Chaudhary – om de afaceri și filantrop nepalez, este președinte al Grupului Chaudhary Nepal și al CG Corp Global, care cuprinde 160 de companii și 123 de branduri din 27 țări ale lumii, inclusiv în Republica Moldova;
  • Massimo Meloni – expert în politici de investiții și întreprinderi, Organizația Națiunilor Unite pentru Conferințe pe Comerț și Dezvoltare, UNCTAD
  • Stefan Kratzsch – ofițer de dezvoltare industrială, Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială, UNIDODe asemenea, printre speakerii MBW 2020 se numără reprezentanți guvernamentali, dar și ai mediului de afaceri național.

Lista completă a vorbitorilor poate fi accesată aici: www.mbw.md/speakeri

Participarea la forum este gratuită, prin completarea formularului de înscriere, aici: www.mbw.md

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous EVENIMENT PENTRU TINERI: SIMULAREA PROCESULUI DE VOT „VOTUL TĂU - VIITORUL NOSTRU!”
Next Află povestea doamnei Marie Curie - geniul din lumea radioactivității
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 13 =