Participă la atelierele care vor avea loc în cadrul Festivalului Tineretului 2018

Festivalul Tineretului, CNTMolodva, Erasmus+, Capitala europeană a tineretului 2021

Pe 11 august 2018, strada pietonală va găzdui cea de-a parta ediție a Festivalului Tineretului. Acesta se va desfășura în contextul Zilei Internaționale a Tineretului și este unul dintre cele mai mari evenimente organizate de tineri și pentru tineri. În cadrul festivalului se vor organiza mai multe activități în care tinerii vor putea să interacționeze, să cunoască oportunități de voluntariat, să asculte muzică. De asemenea, în cadrul acestuia se vor organiza trei discuții în panel și ateliere pe diferite tematici, care se vor desfășura în sediul Ellation (strada pietonală Eugen Doga).

16.45 – 18.15 „Accesul și siguranța tinerilor în spațiile publice, civice și digitale”

Moderator: Nicolae Loghin

În acest an, Organizația Națiunilor Unite a decis că Ziua Internațională a Tineretului va fi sărbătorită abordând spațiile sigure pentru tineri. Astfel, se va organiza o discuție în panel, unde vor participa reprezentanți ai Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, UNICEF Moldova, Fondul ONU pentru Populație, Primăria Mea, tineri, beneficiari ai Centrelor de Tineret, etc. Se va discuta despre nivelul de acces al tinerilor în aceste spații, despre cadrul legal și reglementarea spațiilor online, etc.

Pentru a participa la panel, vă invităm să vă înregistrați aici.

18.15 – 19.15 Discuții dezorganizate „Capitala Europeană a Tineretului 2021”  

Moderator: Andrei Harin

Este cunoscut faptul că în acest an, Chișinăul este unul dintre cele 5 orașe finaliste pentru a obține titlul de Capitală Europeană a Tineretului 2021. Astfel, ediția festivalului din acest an vine să susțină candidatura Chișinpului pentru acest titlu, de aceea cei prezenți la atelier, în regim „live” vor discuta despre capitala Republicii Moldova, vor identifica problemele cu care acesta se confruntă și vor crea un plan comun de acțiuni, în funcție de prioritățile care vor fi stabilite.

Pentru a participa la atelier, vă invităm să vă înregistrați aici.

19.30 – 20.30 – „Oportunitățile programului Erasmus+ pentru tineri și organizațiile de tineret din Republica Moldova”

Moderator: Vitalie Cârhană

Participând la acest atelier veți vaea posibilitatea să aflați mai multe despre oportunitățile componentei programului Erasmus+ și de a beneficia de suport în procesul de implementare a unui proiect Erasmus+.

Pentru a participa, trebuie să vă înregistrați aici.

Previous JOB// Ofițer de program în cadrul la Fundația Est-Europeană
Next Vino și tu la șezătoarea anului!
Youth.md
About the author

Youth.md

2 Comments

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *