Orange Systems Academy te invită la o nouă instruire gratuită în domeniul Front-End


Orange Systems Academy (OSY) oferă oportunităţi de creştere şi dezvoltare continuă a cunoştinţelor din sfera IT pentru sute de persoane din ţară. Astfel, începând cu data de 22 septembrie, se anunță lansarea unei noi ediții a Orange Systems Academy în domeniul Front-End, unde toţi doritorii de a participa la program, sunt invitaţi să aplice.

Despre programul Orange Systems Academy

OSY Academy este un proiect special de învăţare digitală care oferă oportunitatea unică de studia programarea în formatul 40% teorie – 60% practică, prin crearea de produse software reale. 

Programul se diferenţiază şi prin combinaţia dintre persoanele din extern şi angajaţii care-şi doresc o reprofilare în domeniul programării Front-End.

Programul se va desfăşura online, pentru o perioadă de patru luni, timp în care 15 persoane pasionate de IT şi scrierea de linii de cod, vor dezvolta alături de mentori un produs software real.

Cine poate participa la program?

La programul Front-End din această ediţie, sunt eligibili studenții, proaspăt absolvenții şi chiar angajaţii Orange care au studii în domeniul IT sau un domeniu conex (matematică, statistică, cibernetică, telecomunicații, inginerie), deţin cunoştinţe de bază de engleză şi sunt motivați să se dezvolte în domeniul IT.

Participanţii la program vor fi selectați în 3 etape:

  1. Completarea unui formular de aplicare online.
  2. Susținerea testului de admitere.
  3. Participarea la interviu.

Candidații care au promovat cu succes prima etapă, vor fi invitați la susținerea testului. În baza rezultatelor testului, va avea loc desemnarea participanţilor la interviu. Odată selectaţi, participanţii vor avea angajamentul şi obligaţia de a participa la program. Pentru mai multe detalii, accesați regulamentul programului.

Data limită pentru aplicare este 3 octombrie 2021. Participarea la curs este gratuită.

Cursul Front-End startează pe 14 octombrie curent, instruirea se va desfăşura online, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă.

Orange Systems Academy este un program inovativ de instruire în IT, scopul acestuia fiind dezvoltarea competențelor și pregătirea profesională a tinerilor în domeniul tehnologiilor informaționale, care să suplinească rândurile specialiştilor în acest domeniu, pentru a face față provocărilor pieții muncii din Moldova.

Sursa: orange.md

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous i-Portunus Houses: Oportunitate de finanțare pentru artiști
Next Conferință internațională despre oportunitățile și provocările post-covid
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + thirteen =