Job full-time // Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” angajează asistent financiar


job full-time asistent financiar

Job full-time // Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) anunţă competiţie deschisă în vederea selectării unui asistent/unei asistente financiare în cadrul Acordului de Parteneriat dintre CPD și UN Women, parte a Proiectului EVA „Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de UN Women în parteneriat cu UNICEF.

AO CNSIPPF „Parteneriat pentru Dezvoltare” (CPD) este o instituție obştească care pledează pentru implementarea conceptului egalităţii de gen în toate domeniile vieţii, promovarea politicilor publice în domeniu, abordarea problemelor ce ţin de rolul femeii în societate şi abilitarea acesteia, eliminarea tuturor formelor de discriminare faţă de femei, fiind concomitent şi un centru de documentare, informare şi instruire pentru ONG-urile de profil şi grupurile de iniţiativă. Mai multe detalii despre organizație găsiți la adresa www.progen.md 

Scopul proiectului: Implementarea acțiunilor locale care promovează egalitatea de gen și drepturile femeilor în raioanele Cahul și Ungheni.

Durata de implicare: August 2021- Iulie 2022, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă

Responsabilităţi:

Responsabilitatea de bază a asistentei/asistentului financiar în cadrul proiectului se referă la oferirea suportului contabilei CPD, și anume: împreună cu  contabila proiectului, va fi responsabil(ă) pentru gestionarea financiară adecvată a bugetului disponibil. Va fi responsabil(ă) pentru monitorizarea bugetului proiectului, cât și a fiecărui buget al inițiativelor locale cărora li se va oferi granturi în cadrul acestui proiect; monitorizarea corespondenței achiziției cu proiectele locale care vor fi finanțate, etc.

Alături de asistenta de proiect, va oferi sprijin echipelor locale pentru a dezvolta bugetele per proiecte și suport în valorificarea corectă a acestora. Va fi responsabil(ă) pentru pregătirea tuturor documentelor  de donații. Asistentul/ asistenta financiară își va îndeplini atribuțiile în echipă cu contabila CPD, asistenta de proiect, coordonatoare de proiect și consultanta pe achiziții.

Condiții de muncă: 

Asistentul/Asistenta financiară va fi angajat/angajată cu normă deplină de muncă ( 8 ore per zi, 5/7), fiind ȋncheiat un contract de muncă individual.

*În contextul pandemiei cauzate de virusul COVID-19, munca va fi efectuată preponderent de la distanță, cu posibilitatea de a efectua munca în oficiu.

Candidaţii interesaţi/ Candidatele interesate vor expedia la adresa de e-mail: al.ermolenco@gmail.comelena_sajina@bk.ru următoarele:

  • CV-ul;
  • Scrisoarea de intenție, motivând interesul pentru această funcţie;
  • Numele şi datele de contact pentru două persoane de referință;

Data limită de expediere a dosarului: 11 august 2021.

Persoane de contact:

Alexandra Ermolenco, 069 62 79 52 sau al.ermolenco@gmail.com  

Mai mult detalii a se vedea în Termenii de referință: AICI.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Program de internship „Stagii de practică cu remunerare” la MAIB
Next Webinar gratuit: Facilitățile și oportunitățile fiscale pentru afaceri IT
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + twelve =