Invitație la cartografierea prestatorilor de servicii de instruire


AO „Centrul Pentru Educație Antreprenorială Și Asistență În Afaceri”(CEDA)/ Proiectul Soluții pentru Tineri în parteneriat cu HELVETAS Moldova/ Proiectul OPTIM au inițiat realizarea unei cercetări în Republica Moldova privind cartografierea prestatorilor de servicii de instruire a adulților (formali și non-formali) din Republica Moldova, cu atenție deosebită celor trei domenii majore identificate: antreprenoriat, agro-alimentar și digitalizare / TIC.

Scopul cercetării

Este să identifice și să efectueze o evaluare a prestatorilor de formare profesională a adulților, formali și non-formali din Republica Moldova, cu accent specific asupra Antreprenoriatului și sectoarelor Agro-alimentar și Digitalizare/TIC.

Cartografierea va oferi o imagine amplă asupra pieței serviciilor de formare profesională și a competențelor profesionale disponibile, investigarea nivelului de autonomie de care se bucură prestatorii de servicii de formare profesională în adaptarea și modificarea programelor lor pentru a răspunde cerințelor pieței, promovarea incluziunii sociale și a egalității de oportunități, precum și generarea de recomandări bazate pe dovezi pentru îmbunătățirea programelor de formare formale și non-formale ca răspuns la cerințele pieței.

Rezultatele și recomandările acestei cartografieri vor servi ca bază pentru intervențiile viitoare pentru ambele proiecte de îmbunătățire a ofertei programelor de formare formale și non-formale pentru a satisface cererea de pe piața forței de muncă și de a crește capacitatea de angajare a șomerilor.

Datele sunt colectate de către compania sociologică Magenta Consulting. Dorim să vă informăm că participarea la acest sondaj este benevolă. Răspunsurile Dvs. vor fi strict confidențiale, iar analiza datelor se va face depersonalizat.

Chestionarul poate fi completat în limba română sau rusă și poate fi accesat pe următorul link:
Chestionarul în limba română:
https://crowdvoice.info/index.php?r=survey/index&sid=557344&lang=ro
Chestionarul în limba rusă:
https://crowdvoice.info/index.php?r=survey/index&sid=557344&lang=ru

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concursul Republican de Fizică "Galileo" revine cu ediția 11.
Next Gala Premiilor Naționale pentru Tineret 2023
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nine + ten =