Hackathon-ul media „Puterea a cincea”! Veniți cu idei de proiecte și câștigați un grant de până la 4000 de dolari

hakathon media, granturi, media, Puterea a cincea, Centrul pentru Jurnalism Independent, Deutsche Welle Akademie, Internews

Centrul pentru Jurnalism Independent, Deutsche Welle Akademie și Internews desfășoară, în perioada 6-8 iulie 2018, cea de-a patra ediție a hackathonului media – „Puterea a cincea”.

„În condițiile în care răspândirea falsurilor prin intermediul mass-mediei devine un fenomen tot mai frecvent, organizatorii au decis să revină la tematica educației media prin prisma actualizărilor și noutăților din acest domeniu”, spun organizatorii.

La eveniment pot participa echipe constituite din jurnaliști, dezvoltatori IT, programatori, designeri, bloggeri, activiști civici, consumatori media și alții.

Echipele se vor înregistra pentru participare cu o idee de proiect, iar pe durata hackathonului vor beneficia de expertiza și consultanța mentorilor pentru a-și dezvolta proiectele.

În acest an, în funcție de complexitatea proiectelor propuse, vor fi oferite două categorii de premii pentru învingători: 2 granturi a câte 4000 de dolari și 3 granturi a câte 3000 de euro. Proiectele vor fi făcute publice, iar după ce vor fi definitivate vor fi oferite gratuit pentru utilizare.

Vă puteți înregistra cu o idee de proiect, completând formularul de înregistrare până pe 29 iunie 2018.

Mai multe informații despre eveniment și regulile de participare le găsiți pe pagina web a organizatorilor.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Expoziție// Vino să vezi pe viu caricaturile lui Alex Buretz
Next Dezbatere publică pentru avocați și stagiari: „Dilemele etice în sistemul judiciar”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + seventeen =