„Femeile în alegeri” un eveniment online dedicat tuturor fetelor și femeilor


eveniment online femei in afaceri

„Femeile în alegeri”, un eveniment online dedicat tuturor fetelor și femeilor care vor să se implice în viața comunității!

Ce vrei să faci TU pentru tine, pentru comunitatea ta, de ce nu? Asta te va întreba Angela Stafii la „Femeile în alegeri”, un eveniment online dedicat tuturor fetelor și femeilor care, poate mai ales în aceste vremuri, se gândesc la implicarea lor în politica locală sau națională.

Despre speaker:

Angela Stafii, coach transformațional sau, cum mai zice ea, antrenor pentru femei, te va purta prin labirintul minții tale pentru a te redescoperi și a te pregăti să fii o consilieră ori o primară în satul sau orașul tău, sau o deputată ori președintă a acestei țări.

Cine organizează acest eveniment?

Comisia Electorală Centrală și PNUD Moldova, în cadrul proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente”, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Ambasada Marii Britanii la Chișinău prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare și Ambasada Olandei prin Programul Matra.

Această întâlnire live va avea loc pe 18 mai 2020, ora 15.00. Urmărește evenimentul pe pagina de facebook: Comisia Electorală Centrală, UNDP Moldova și Privesc.eu.

De ce merită să participi:

Alegerile locale și cele parlamentare sunt planificate peste trei ani. Este o perioadă tocmai potrivită pentru a începe să te pregătești pentru campania electorală. Așa că dacă te gândești sau te-ai decis deja să candidezi la funcția de consilieră, primară sau deputată, fii online! Și asculta pe Angela Stafii într-un workshop de 35 de minute în care te ajută sau te susține în decizia ta de a face mai mult pentru comunitate, țară și poate, chiar pentru omenire.

Indiferent de vârsta pe care o ai sau domeniul în care activezi, că locuiești la sat sau la oraș, că poate ești deja implicată într-o activitate politică, dar simți că nu evoluezi și că ai nevoie de mai mult curaj, ori că nu mai poți privi dintr-o parte și vrei să fii în centrul acțiunii pentru a face mai mult decât ai făcut până acum. Participă la acest eveniment și întreab-o în comentarii pe Angela Stafii lucruri care te frământă.

Angela Stafii este prima din cele patru mentore care au pregătit pentru tine informații și sfaturi utile pentru o ulterioară activitate în politică. Următoarele vor fi: Loretta Handrabura, Liliana Palihovici și Ludmila Andronic.

Aderă la comunitatea online „Femeile în alegeri” https://www.facebook.com/groups/femeialegeri.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Consiliul Național al Tineretului din Moldova este în căutarea unui nou coleg(ă) la funcția de contabil
Next FabLab Chișinău te invită la un nou eveniment online cu Dinu Turcanu (UTM)
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *