Eveniment pentru tineri pasionaţi de fizică! Tech Women te aşteaptă!


eveniment pentru tineri pasionaţi de fizică

Eşti la curent cu tendințele de securitate cibernetică? Pe măsură ce lumea devine mai interconectată digital, menținerea securității cibernetice va deveni mai dificilă. Vino la un eveniment pentru tineri pasionaţi de fizică şi află mai multe!

Instrumentele digitale sunt conectate din ce în ce mai mult la infrastructura fizică, iar securizarea corectă a sistemelor critice rezultate este esențială pentru a preveni riscul de a deveni victimele atacurilor cibernetice. În țara noastră, 80% dintre atacuri sunt favorizate chiar de utilizatorii finali.

Te-ai întrebat vreodată care este comportamentul prudent în mediul online, atât din perspectiva unei companii, dar și din al unui utilizator? Ce se întâmplă cu informațiile tale după ce le introduci în mediul online? Mai mult, care este impactul dispozitivelor IoT asupra regulilor minime de securitate personală?

Tech Women te invită la un eventiment pentru tineri pasionaţi de fizică, pentru a aborda tema din diferite perspective. Vei analiza comportamentul utilizatorilor de pe dispozitivul personal și cum comoditățile cotidiene îi pot expune la riscuri de confidențialitate. De asemenea, vei înțelege de ce riscurile cibernetice sunt amenințări ale unei companii, și care este impactul asupra societății.

Tech Women vine cu un invitat surpriză! Vei avea ocazia să interacționezi cu unul dintre cei mai importanți experți în securitate cibernetică din regiune, pentru a obține răspunsuri la întrebări și pentru a-ţi îmbunătăți experiența cu tehnologiile informaționale.

Locație: Tekwill, sala Frontend;
Data: 05.02.2020;
Ora: 18:30;
Prezentator: Carina Tarlev.

Pentru a te înregistra, accesează link-ul: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9MLztd7-K5aNkbCH4S8WCIkPwsm0QvXHpGfpc-Vs-caap_g/viewform.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și al Guvernului Suediei în cadrul proiectului „Dezvoltarea Centrului de excelență TIC Moldova”, Tekwill, implementat de Asociația Întreprinderilor TIC din Moldova (ATIC).

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Devino coordonatoare a Coaliției Naționale "Viața fără violență în familie"!
Next Oportunitate pentru tineri: Centrul Media pentru Tineri angajează videograf/fotograf
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 − four =