Eveniment pentru antreprenori: Cum dezvoltăm o afacere în Moldova


eveniment pentru antreprenori

La inițierea și dezvoltarea unei afaceri, orice antreprenor are nevoie să cunoască modul de navigare a proceselor birocratice și cele mai bune practici manageriale. Ca să afli mai multe, vino la un eveniment pentru antreprenori!

Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova (AIM) va elabora Ghidul pentru Micul Business. Acesta va fi un instrument practic, care va oferi tinerilor antreprenori abilități și cunoștințe pe subiecte birocratice, legale și financiare necesare în primii 3 ani de activitate.

Dacă eşti antreprenor în faza de start-up sau te gândeşti să lansezi o afacere, eşti invitat la workshop-ul organizat de AIM în parteneriat cu CEDA (Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri). Vei afla ce trebuie să cunoşti când inițiezi o afacere. Subiectele abordate vor viza reglementarea activității de întreprinzător, conduita antreprenorului în timpul unui control, protejarea investițiilor, tehnici de lucru în echipă, criterii pentru identificarea unui partener de afaceri dar și multe alte aspecte practice.

Vei avea discuții active asupra conținutului, iar opinia ta va fi reflectată în Ghidul pentru Micul Business. Această oportunitate pentru antreprenori este realizată cu suportul Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC).

Participarea la acest eveniment pentru antreprenori este gratuită. Doar completează formularul: http://bit.ly/37gY39d

Data: 04 Martie
Ora: 10:00 – 13:00
Locație: Summit Events, sala Barcelona
Numărul de locuri este limitat și accesul se va face în baza confirmării.

Descoperă mai multe oferte pentru tine pe Youth.md!

Previous Participă la Conferința UNESCO din Rusia în domeniul energie durabilă și regenerabilă
Next Eveniment: Dialog Inspirațional cu Dorian Furtună
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *