Eşti pasionată de tehnologie? Înscrie-te la cea de-a patra ediţie a workshop-ului Rails Girls

tehnologii, femei, workshop.

Rails Girls este un eveniment non-profit care își propune să ofere instrumente și să construiască o comunitate care să le ajute pe femei să înțeleagă tehnologia și să își creeze propriile proiecte. Rails Girls a fost lansat în 2010 la Helsinki.

Planificată ca un eveniment unic, a câștigat un mare sprijin din partea participanților, care au contribuit ulterior la organizarea următoarelor ediții. De atunci, are loc în mod regulat în multe țări din întreaga lume.

În Moldova, prima ediție a avut loc la Chișinău, în mai 2015. Rails Girls Chișinău ghidează participanții la construirea propriilor aplicații web.

În cadrul workshop-ului organizatorii  vor oferi un proiect de șablon, care poate fi ajustat cu ușurință pentru a acoperi un spectru larg de idei, iar participanții vor putea să își dezvolte proiectele în urma ghidului și cu ajutorul mentorilor Rails Girls.

Programul este împărţit în 2 ateliere desfășurate în zilele de sâmbătă și duminică, pe 16-17 iunie, între orele 10:00 și 18:00 (aproximativ 16 ore de curs), la Tekwill.

Participarea este gratuită.  Dacă doriţi să participaţi la workshop transmiteţi un e-mail la adresa:  railsgirlsmd@gmail.com

Înregistrările sunt deschise până la data de 27 mai, ora 18:00 .

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ia-ți prietenii și participați la jocul intelectual EPIQ
Next Spune „Pa” anului de studiu! Vino și te distrează la „Law Party”, organizat de Asociația Studenților în Drept
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four − three =