CICDE recrutează – fii voluntar în domeniul electoral


domeniul electoral voluntariat

Ai peste 16 ani și ești interesat/-ă să te dezvolți și să înveți mereu? Ești un alegător/-oare conștient/-ă ori urmează să devii unul/-a când vei avea 18? Vrei să-i convingi și pe alții că votul tău contează? Te interesează să afli detalii mai puțin știute din domeniul electoral?

Te afli în căutarea unui program de voluntariat? Atunci ești invitat să fii parte a echipei Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) ca voluntar/-ă și ca împreună să construiți o țară de cetățeni activi, conștienți și informați în domeniul electoral!

Vei avea ocazia să te familiarizezi cu domeniul electoral și să participi la activitățile CICDE. Timpul, energia, talentul, entuziasmul și abilitățile tale sunt valoroase și nespus de utile pentru cei din jur și pentru țara ta.

Echipa este una dinamică și profesionistă, unde îți vei petrece timpul constructiv și vei fi implicat/-ă în procesul electoral într-un mod neutru spre beneficiul public.

Expediază CV-ul pe adresa de e-mail: info@cicde.md până la data de 15 februarie 2020, inclusiv. Persoană de contact – Marcela Roșca, nr. de telefon: 068818086.

Doar persoanele selectate vor fi contactate pentru a stabili un interviu și a încheia un contract de voluntariat în baza căruia vor primi carnet de voluntar.

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral pe lângă Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova este o instituție publică, creată de CEC în conformitate cu art. 27 din Codul Electoral în scopul instruirii și calificării funcționarilor electorali, precum și a altor subiecți implicați în procesul electoral din Republica Moldova. CICDE este acreditat de către Comisia de Certificare a Instituțiilor Gazdă a Activităților de Voluntariat cu statutul de Instituție Gazdă.

Descoperă mai multe oportunități de voluntariat pentru tineri, pe youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Voluntariat în Bălți pentru 18 tineri activi
Next Mobilitate academică pentru doctoranzi în România
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 3 =