Hey, salut! Ne bucurăm că sunteți în continuare cu noi, în calea cunoașterii legilor psihicului uman și relației acestora cu legile naturii. Azi vorbim despre mâncare gustoasă și emoțiile din stomacul nostru. Alături de voi vor fi:
Elena Tacu – tehniciană nutriționistă și Emilia Vorobiov – psiholog
Iată ce o să aflați din acest episod al podcastului Ecologi Minții:
🌱 Care este diferența dintre un stil alimentar vegan și cel vegetarian
🌱 Miturile legate de refuzul cărnii
🌱 Ce sunt tulburările alimentare și cum trecem peste ele
🌱 Cât de eficiente sunt suplimente alimentare
🌱 Istoria din spatele creșterii animalelor
🌱 Ce e risipa alimentară și cum o prevenim
🔥 Provocarea acestui episod: introduceți 3 mese vegane/vegetariene noi în meniul vostru săptămânal. După realizarea provocării, împărțiți-vă cu impresiile voastre într-o postare pe Facebook, folosind hashtag #ecologiaminții ca la final, să primiții premii 🎁
🎙️ Vă așteptăm și pe Telegram pentru a avea formatul audio al podcastului la îndemână: http://t.me/podcastecologiamintii
Mai multe resurse:
– Pentru programări la consultații psihologice individuale online și fizic, accesați: www.psihologul-tau.md
– Irvin Yalom- Privind soarele în față
– Roth G.- Când mâncarea ține loc de dragoste
– Erich Fromm- Fuga de libertate; Arta de a iubi
– Filmul documentar: https://youtu.be/KPD1oIKnnjs
– Grupuri de suport:
· https://www.facebook.com/groups/37546…
· https://www.facebook.com/groups/vegsm…
– Aplicația ajutătoare: https://cronometer.com
No Comment