Cunoaște proiectul regional „EU4Environment” în cadrul evenimentului de lansare

EU4Environment, delegatia ue, proiecte internationale

Proiectul regional „EU4Environment”, finanțat de Uniunea Europeană, are drept scop de a acorda asistență țărilor Parteneriatului Estic: Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina în conservarea și utilizarea durabilă a capitalului natural, îmbunătățirea calității mediului și bunăstării populației și stimulării creșterii economice.

În cadrul evenimentului de lansare vor fi prezentate acțiunile proiectului EU4Environment și prioritățile de implementare în Republica Moldova, în perioada anilor 2019–2022.

La eveniment vor participa reprezentanții ministerelor și organizațiilor interesate, membrii Grupului de lucru interministerial pentru dezvoltare durabilă și economia verde, reprezentanții Uniunii Europene, Delegației UE în Republica Moldova și partenerii care vor implementa proiectul: OECD, UNIDO, UN Environment, CEE ONU, Banca Mondială.

Ceremonia de lansare a proiectului EU4Environment va avea loc, vineri, 12 aprilie 2019, cu începere de la ora 10.00 în incinta Casei Guvernului, Sala de ședințe, etajul 6 (intrarea din strada Bănulescu-Bodoni).

Previous JAZZ'n Chișinău International Festival te așteaptă la o nouă ediție cu atitudine
Next JOB//„INDEGO” este în căutarea unui Social Media Manager
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *