Consiliul Raional al Tinerilor din Drochia mai aproape de semenii săi


În data de 11 septembrie 2022 a avut loc Forumul Raional al Tinerilor din Drochia, realizat cu scopul prezentării necesităților și provocărilor tinerilor drochieni și elaborarea de soluții pentru depășirea acestora.

Evenimentul a demarat cu un cuvânt de salut din partea oaspeților și a președintelui CRT Drochia, Stas Cebotari.

Vreau să le mulțumesc tuturor tinerilor participanți, specialiștilor și partenerilor evenimentului: Direcției Cultură, Turism, Tineret și Sport a Consiliului Raional Drochia, Rețelei Naționale a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Republica Moldova și Ministerului Educației și Cercetării, alături de gazda evenimentului: BPR Iulian Filip.

Ulterior, acesta a prezentat rezultatele sondajului cu privire la necesitățile și provocările cu care se confruntă tinerii din raionul Drochia, care a fost efectuat în primăvara anului curent. Tinerii au reflectat asupra raportului, marcând aspectele ce sunt de apreciat. A urmat activitatea de grup, au fost identificate soluțiile pentru depășirea problemelor tinerilor. Specialiștii au lucrat alături de tineri și au venit ulterior cu completări în etapa de prezentare a soluțiilor propuse.

În cele din urmă, tinerii au prezentat setul de soluții care ar rezolva mai multe probleme ale tinerilor, că ulterior, membrii echipei sălucreze la Rezoluția Forumului.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Autoare: Nicoleta Albot

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous „Fintech Moldova” 2022 – trenduri internaționale, servicii financiare și inovații
Next Founders Meetup with Felix Litvinsky. How to validate your startup idea
Dumitrița Albu
About the author

Dumitrița Albu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 5 =