Conferință video despre lucrul la distanță și comunicarea online a APL-urilor


conferință video apl lucru la distanță

Programul Comunitatea Mea și Congresul Autorităților Locale din Moldova (CALM) invită APL-urile din țară să participe la o conferință video cu genericul „Lucrul la distanță și comunicarea online a APL-urilor”.

În cadrul seminarului informațional vor fi prezentate mai multe platforme on-line de comunicare, avantajele și dezavantajele acestora, dar și alte instrumente ce ar permite autorităților publice locale să facă față provocărilor apărute în procesul de lucru la domiciliu în contextul pandemiei.

Elementele de bază ale organizării lucrului la distanță, recomandări privind organizarea ședințelor on-line ale Consiliilor locale și ale unor grupuri de lucru, aspecte tehnice și care vizează securitatea, despre toate acestea veți putea afla mai multe în cadrul conferinței video ce va avea loc marți, 12 mai, începând cu ora 14.00.

Durata evenimentului va fi de aproximativ două ore.

Totodată, în cadrul evenimentului vor fi identificate și alte probleme cu care vă confruntați în cadrul activității Dvs. de la distanță, iar acestea vor constitui subiecte pentru seminarele ulterioare.

Această conferință video este deschisă pentru toate APL-urile din țară, membre ale CALM. Deoarece la conferințele video organizate pe platforma Zoom pot participa un număr limitat de persoane (până la 100), Vă rugăm să confirmați intenția Dvs de a da curs invitației noastre la adresa de email [email protected]

Programul Comunitatea Mea este finanțat de USAID Moldova și implementat de IREX in Moldova cu scopul de susține autoritățile publice locale din Moldova să devină mai eficiente, transparente și responsabile față de cetățeni.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Camera de Comerț și Industrie organizează un webinar interactiv despre comerțul electronic
Next Video conferință despre învățământul superior cu experți naționali și internaționali
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − two =