Concurs de videouri/filme de scurt metraj ,,Mesajul meu antidrog”


Concursul de videouri/filme de scurt metraj ,,Mesajul meu antidrog” este organizat de Asociația Obștească a Părinților în Sprijinul Învățământului în parteneriat cu Gimnaziul „Vasile Alecsandri”, or.Mărculești, Inspectoratul de Poliție Florești, în cadrul Proiectului ,,Construim o societate fără adicții nocive” din cadrul  Programului de Socializare Juridică in Școlile din Moldova (PSJM) a PH International și este finanțat de către Departamentul de Stat al SUA prin intermediul Biroului Internațional pentru Combaterea Traficului de Droguri și Aplicarea Legii.

Fiecare participant, ori grup de participanți, va realiza un videou de 1-2 minute cu tematica „Mesajul meu antidrog”, având drept scop sensibilizarea, prevenirea și combaterea consumului drogurilor în rândul tinerilor și impactul asupra viitorului lor.

Videourile vor fi transmise în format electronic, pe adresa [email protected] în perioada 15 mai-15 iunie 2022.  Participantul va specifica în mesaj următoarele informații: nume, prenume, vârsta, instituția școlară, numărul de contact.

Pot participa în concurs tinerii din Republica Moldova, cu vârsta 12-18 ani,  dar se permite în videoul creat să fie utilizate fotografii, secvențe, dialoguri cu persoane și de altă vârstă.

În perioada 16-25 iunie juriul format din polițist, psiholog, director de școală, adolescent, părinte vor juriza filmele primite și va fi organizată ședința în format online și fizic, în care se vor anunța rezultatele concursului. Participanții la concurs vor fi premiați conform rezultatelor obținute. Tuturor participanților li se vor decerna diplome și premii.

Juriul va examina videourile conform criteriilor de evaluare, ce vor include:

  • originalitatea şi mesajul transmis
  • calitatea coloanei sonore
  • timpul alocat

Videourile cele mai reușite vor fi asamblate într-un colaj, care va fi postat pe rețelele de socializare, cu acordul participantului. Pentru detalii puteți apela la numărul de telefon 060660238.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous EUlider/ă - înscrie-te la un nou modul din Programul Municipal de Dezvoltare Personală a Tinerilor
Next Stagiere în Slovacia: oportunități în cadrul programului Digi Talents
Popov Alexandra-Luiza
About the author

Popov Alexandra-Luiza

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 12 =