CNTM anunţă training pentru tineri în domeniul finanţelor publice


Training pentru tineri : Dacă eşti tânăr sau voluntar, participă la trainingul ”Implicarea tinerilor în elaborarea și monitorizarea bugetelor locale”

CNTM anunță concurs de selectare tinerilor pentru a participa la un training :”Implicarea tinerilor în elaborarea și monitorizarea bugetelor locale”. Acesta va avea loc în Chișinău în perioada 27 decembrie – 28 decembrie 2019.

Instruirea are drept scop de a familiariza participanții cu privire la bugetele publice și mecanismele de promovare și monitorizare a acestora, precum și de a împărtăși cele mai bune practici și experiențe la nivel local și național în ceea ce privește implicarea tinerilor în elaborarea bugetelor locale. După instruire tinerii vor cunoaște metode și tehnici care le vor permite să aplice în practică cele învățate. Deasemenea, ei vor putea să îi învețe pe alți tineri să fie activi și să se implice mai mult la nivel local în elaborarea bugetelor și monitorizarea acestora.

Dacă doreşti să participi la acest training pentru tineri organizat de Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM), nu ezita să completezi formularul de participare până la data de 24 decembrie ora 18:00.

Formularul poate fi accesat aici.

Clauza de diversitate: candidații din grupuri sub-reprezentate (persoane cu dizabilități, romi și alte minorități, etc.) vor avea un avantaj în timpul procesului de selecție. CNTM se angajează să adapteze în mod rezonabil mediul de lucru la necesitățile persoanelor cu nevoi speciale.

Organizatorii asigură transportul, alimentarea și cazarea participanților.

Pentru informații suplimentare puteţi contacta la numărul de telefon (022) 23-51-75 sau prin e-mail: roman.banari@cntm.md. (Persoana de contact fiind Banari Roman, Secretar General al CNTM).

Activitate realizată de Consiliul Național al Tineretului din Moldova, în cadrul Fondului comun al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării. (Dar şi al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare și Fondului Națiunilor Unite pentru Populație privind dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării civice a tinerilor din Republica Moldova).

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous CIR Pro Bono selectează un expert responsabil de identificarea barierelor de comunicare a APL cu cetățenii
Next Internews lansează un program de granturi în Moldova
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × one =