#BeTheOne // Află cum a fost experiența unui fost membru în colectivul Youth.md – Cristian Rotar


Cristian Rotar, este un fost voluntar Youth.md care a activat în acest ONG până în ianuarie. Datorită muncii depuse în cadrul acestui website, Cristian a avut parte de momente memorabile alături de colectiv îndeplinind task-uri care l-au ajutat să fie mai deschis, gata de noi provocări.

De ce ai ales Youth?

„Organizații sunt multe și totuși anume Youth face totul într-un mod unic, reprezentativ. Fie că sunt jocuri, ședințe, campanii sau chiar simplele postări, recunosti munca autentică depusă în spatele acestora.”

Ce calități ai însușit din aceasta?

„Calități nu pot să spun, dar am învățat să nu iau totul pe umerii mei și deja să fiu puțin mai deschis în lume. Lucrul în echipă e un factor important atunci cănd faci parte dintr-o organizație ca Youth.md”

Cum a fost timpul petrecut în această organizație?

„Orice activitate organizată de Youth are doar un singur scop – Dezvoltare Personală.”

Cum ai descrie colectivul Youth.md?

„Toți sunt foarte bravo, un colectiv minunat, timpul petrecut acolo mi-a plăcut tare. Cheia realizării fiecărui task este comunicarea, așa că ținând cont că în echipă sunt mai multe fete, noi, băieții ne simțeam cumva speciali.”

Care este proiectul unde ai depus cel mai mult efort?

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, persoane zâmbind, oameni în picioare şi interior
De pe pagina de Facebook Youth.md

CaSăȘtii. Campania națională #casăștii s-a desfășurat în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.”

Care a fost prima ta impresie creată de Youth?

„Bună, ca întotdeauna când vin într-un colectiv nou. Curiozitatea de a afla mai mult despre oamenii din spatele logo-ului și adrenalina de la început au fost prezente de asemenea.”

Reporter: Evelina Ciutac

Acest interviu a fost realizat în cadrul Campaniei de Recrutare #BeTheOne, prin care organizației se vor alătura 100 de voci. Inspirăm prin cuvintele tinerilor şi te încurajăm să completezi formularul de înscriere. Promovează o educație altfel la tine în țară şi împărtăşeşte oportunități. Recrutarea de voluntari are loc prin intermediul Campaniei Naționale de Informare #PrindeȘansa, în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării. Fii de 100 de ori mai informat alături de Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Job: Misiunea Socială „Diaconia” este în căutarea facilitatorilor comunitari
Next A fost lansat #Youth Talks – un spațiu virtual pentru dezvoltarea personală
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *