#BeTheOne // Află povestea din spatele unuia dintre cei mai muncitori voluntari Youth.md – Ian Lungu


Dintre toate organizațiile de voluntari, Youth.md oferă ceva ce găsești mai rar – o a doua familie. Timpul petrecut în echipa noastră este unul fantastic, cu oportunități și experiențe memorabile, dar cel mai important – cu un colectiv prietenos, vesel și plăcut.

Ian Lungu este unul dintre cei mai vechi voluntari și coordonatorul echipei Foto, Video, Design. Pe lângă numeroasele calități frumoase dobândite în cadrul aceastei echipe se numără munca, perseverența și ambiția. Află cum a fost timpul lui petrecut la Youth.md din acest interviu.

De ce ai ales să te alături echipei Youth.md?

„Youth.md a fost cea mai bună alegere pentru mine pentru că îmi oferea totul pentru a mă dezvolta și a-mi construi viitorul. Aici, capăt experiențe de neuitat – utile nu doar în sferele în care activez, dar și în viața de zi cu zi. Începând ca voluntar – și în prezent coordonator de echipă – am dezvoltat numeroase calități ce îmi vor da un plus de valoare în viitor. Printre ele se numără și experiența de lider, lucrul în echipă și resonsabilitatea.”

Care e cea mai plăcută amintire a ta aici?

„Nu voi uita niciodată ziua în care am fost invitat eu împreună cu colega mea Nicoleta Voluță am fost invitați la posturile de televiziune TVR Moldova și Jurnal TV, pentru a vorbi despre oportunitățile ce le oferă Youth.md. A fost o experiență minunată – ceva ce am putut trăi doar muncind din greu și fiind susținut de echipă.”

De pe pagina de Facebook Youth.md

Ce sfaturi ai da viitorilor voluntari?

„Munca și hărnicia sunt calitățile ce te vor duce departe într-un anturaj ca Youth.md. Responsabilitatea și realizarea sarcinilor în conformitate cu deadline-ul acordat sunt la fel calități importante, pentru că în caz contrar, toată echipa are de suferit.”

Ai întâmpinat dificultăți pe parcursul timpului tău ca voluntar Youth.md?

„Desigur, ca în oricare echipă, au existat și perioade mai grele, dar cu ajutorul pozitivismului și căldurii oferite de echipă am trecut rapid și cu succes peste ele.”

Cum ai descrie Youth.md în trei cuvinte?

“Familie, Dezvoltare, Înțelegere”

Reporter: Panico Daniela

Acest interviu a fost realizat în cadrul Campaniei de Recrutare #BeTheOne, prin care organizației se vor alătura 100 de voci. Inspirăm prin cuvintele tinerilor şi te încurajăm să completezi formularul de înscriere. Promovează o educație altfel la tine în țară şi împărtăşeşte oportunități. Recrutarea de voluntari are loc prin intermediul Campaniei Naționale de Informare #PrindeȘansa, în colaborare cu Ministerul Educației, Culturii şi Cercetării. Fii de 100 de ori mai informat alături de Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous De Ziua Europei Orchestra Națională de Tineret a Moldovei susține un concert unic
Next Artico te provoacă să participi la concursul „Familia mea #fărăfiltru”
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six + 19 =