ALTfel 2020: Mască în Piața Marii Adunări Naționale de 50 m


ALTfel 2020 masca in pman

Masca a devenit un accesoriu OBLIGATORIU în spațiile închise de jumătate de an și urmează să mai fie cu noi încă multă vreme. În cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului ALTfel 2020 participanții vor desena o mască de 50 m pentru Chișinău în Piața Marii Adunări Naționale, fapt să faciliteze atât acceptarea realității în care suntem prinși astăzi cât și acceptarea măștii de protecție în calitate de accesoriu indispensabil în activitățile de zi de zi.

Acțiunea are ca scop sensibilizarea comunității cu privire la respectarea măsurilor de protecție privind Covid-19.

Participanții vor respecta distanța socială de 1,5m şi vor purta mască, te îndemnăm şi pe tine să faci la fel, iar dezinfectant şi buna dispoziţie e asigurată!

Fii parte a unei săptămâni pline de fapte bune și colorate! Link la eveniment: aici.

Evenimentele organizate în cadrul SNV 2020 ALTfel sunt parte componenta a Proiectului Împreună Împotriva Covid-19 implementat în parteneriat cu asociația „Paliec mājās”, cu suportul generos al Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Letone.

SVN 2020 ALTfel este organizat local de către Initiativa Oameni pentru oameni / Voluntar.md își implementat la nivel național de către AO Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală „ANIMA”, Centrul de Resurse pentru Adolescenți și Tineret CRAT din cadrul DÎTS municipiul Bălți, cu suportul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Reamintim că, Săptămâna Națională a Voluntarilor SVN reprezintă un eveniment național anual de promovare a voluntariatului şi de recrutare a voluntarilor care asigură formarea deprinderilor de a face voluntariat printr-o conlucrare eficientă a tinerilor, autorităţilor publice locale, businessului responsabil social, mass-mediei locale şi naţionale, societăţii civile, persoanelor publice şi cetăţenilor în organizarea şi desfăşurarea unor activităţi sociale, de caritate, ecologice, de instruire etc.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Patru cărți pentru adolescenți pentru buna consolidare spirituală, intelectuală și emoțională a acestora
Next CJI lansează Gala Clubului de Presă „Jurnaliştii anului” 2020
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *