Ai rezultate bune la învăţătură? Înscrie-te la concursul Bursa Speranţei

oportunităţi pentru studenţi , bursă, dezvoltare, concurs

BCR Chișinău lansează a patra ediție a concursului BURSA SPERANȚEI.  Astfel, studenții care își urmează studiile de licență/ masterat/ doctorat în domeniul științelor tehnice, agricole, medicale, pedagogice, IT  și au obținut rezultate remarcabile la învățătură și în cercetare sunt eligibili pentru acest concurs. Bursa va acoperi taxa pentru studii, cheltuielile necesare pentru achiziționarea de materiale didactice, participare la conferințe studențești, programe de cercetare și perfecționare.

Participanţii își pot depune dosarul la sediul BCR Chișinău S.A., care va conține:

  • formularul de participare la concurs;
  • copia carnetului de student;
  • copia extrasului din matricolă;
  • descrierea proiectului de cercetare/ studii/ stagiu (2-3 pagini) cu indicarea obligatorie a bugetului necesar pentru implementarea acestuia;
  • scrisoare de recomandare de la facultate.

BCR Chișinău își aliniază strategia de afaceri la nevoile comunității, dezvoltând în permanență produse inovatoare pentru clienții săi, pentru a-i ajuta astfel să-și realizeze aspirațiile. De asemenea, BCR Chișinău este un actor important al dezvoltării economiei Republicii Moldova, prin susținerea proiectelor viabile și sustenabile din punct de vedere economic și social.

Candidații trebuie să depună dosarele, în plic, la sediul central al BCR Chișinău în perioada 10 septembrie – 7 octombrie 2018, iar potențialii bursieri selectați la prima etapă de către o comisie vor fi invitați la interviuri, care se vor desfășura între 8 octombrie – 31 octombrie 2018. Câștigătorii vor fi anunțați până în data de 30 noiembrie 2018.

BCR Chișinău, ca membru a unui grup financiar European, împărtășește valorile de solidaritate și responsabilitate socială corporativă și susține inițiativele în domeniul educației, culturii, voluntariatului, fiind un participant activ în viața comunității.

Pentru informații suplimentare privind concursul BURSA SPERANȚEI persoanele interesate pot accesa pagina www.bcr.md sau pot apela Departamentul Resurse Umane și Comunicare la numărul de telefon +373 (22) 852098, e-mail resurse.umane@bcr.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Decorează-ţi tricoul sau geanta în cadrul unei noi ediţii colorate de Spark Lab
Next Nominalizează o tânără care te-a motivat la "The Women of Europe Adwards" şi oferă-i şansa să câştige titlul de Femeia Europei 2018
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + nineteen =