Află de ce brandul tău are nevoie de strategie de conținut cu Svetlana Postolachi


De ce brandul tau are nevoie de strategie de conținut? Svetlana Postolachi, copywriter și specialist social media ți-a pregătit un training util în care vei învăța cum să-ți dezvolți corect brandul vestimentar în spațiul online.

Iată ce vei învăța la training în legătură cu brandul tău:

  • Analiza conținutului la concurenți
  • Stabilirea Unique Value Proposition (UVP)
  • Cele mai eficiente platforme și metode de promovare pentru piața locală și piața internațională (facebook, instagram, linkedin, pinterest, email marketing, PR)
  • Tipurile de conținut pentru fiecare platformă pentru brandul tău
  • Rubrici, concepte și proiecte speciale
  • Aplicații mobile pentru crearea contentului
  • Checklist pentru crearea conținutului

Despre ZIP House

ZIPhouse care are ca scop crearea unui mediu creativ, prodigios, racordat unui spațiu cu resurse adecvate, care va contribui la formarea și perfecționarea competențelor și abilităților speciale ale studenților, tinerilor designeri și antreprenori și este un centrul de excelență și accelerare în design și tehnologii, fiind primul și unicul centru în domeniul fashion industry din Republica Moldova.

Acesta are ca scop crearea unui mediu creativ, prodigios, racordat unui spațiu cu resurse adecvate, care va contribui la formarea și perfecționarea competențelor și abilităților speciale ale studenților, tinerilor designeri și antreprenori.

Obiectivele sunt determinate de direcțiile strategice de activitate ale acestuia: educație și instruire conform standardelor internaționale; dezvoltarea unui mediu creativ și germinativ; accelerarea și susținerea startup-urilor în ramura industriei ușoare; asistență în dezvoltarea afacerilor.

📍5 februarie 2020 la 17:30 – 19:30

📍Preț: 150 lei

📍Bonus: Îți va povesti despre procesul de acreditare în calitate de jurnalist / blogger/ fotograf la Paris și Milan Fashion Week și îți va relata alte informații din culisele săptămânilor de modă.

📍Înregistrează-te aici

Pentru mai multe informații

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cine sunt artiștii care vor evolua la show-ul de comedie
Next Ministerul Educației Culturii și Cercetării selectează formatori
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 2 =