Seminarul „Out Loud” din Italia pentru lucrătorii de tineret


Dezvoltare profesională în comunicare, diseminare și promovare a proiectelor Erasmus+

Între 6 și 12 octombrie 2024, în Molfetta, Italia, va avea loc seminarul internațional „Out Loud,” organizat de Asociația InCo – Molfetta APS, în cadrul Activității de Dezvoltare Profesională (PDA) acreditate Erasmus+. Seminarul se adresează lucrătorilor de tineret care activează zilnic pentru promovarea, impactul și diseminarea proiectelor Erasmus+.

Care este scopul seminarului?

Seminarul își propune să abordeze dilema principală dintre diseminarea proiectelor și promovarea programelor Erasmus+, explorând noile tendințe de comunicare care vizează atât tinerii, cât și instituțiile. Activitățile desfășurate vor include ateliere și instrumente menite să reducă diferența dintre promovare și diseminare. În timp ce diseminarea este o parte obligatorie a fiecărui proiect finanțat, promovarea implică un proces mai structurat, cu investiții și planificare pe termen lung.

Participanți vizați: 

Seminarul este deschis pentru 16 participanți din diverse țări europene, inclusiv România. Este recomandat pentru lucrători de tineret, formatori, manageri de proiecte de tineret și factori de decizie în politici de tineret. Limba de lucru va fi engleza.

Alte detalii utile:

Participarea la seminar este gratuită, iar cazarea și mesele sunt acoperite integral de bugetul proiectului și organizate de gazdă. Procesul de selecție implică completarea unui formular de aplicație și un interviu. Data limită pentru înscriere este 23 august 2024, iar selecția participanților va avea loc pe 26 august 2024.

Pentru mai multe detalii și pentru a aplica, vizitați: European Training Calendar.

Contact: Pentru întrebări, contactați Elena Torelli la adresa de e-mail molfetta@incoweb.org sau la telefon +39 349 427 9135.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ambasada Japoniei din Moldova angajează asistent consular
Next Proiectul EXPLORER - AIESEC în Chișinău
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply