Școală de toamnă la Leipzig și Berlin „Susținerea competenței vizuale pentru consolidarea democrației”, 6-12 noiembrie 2022


Moldova-Institut-Leipzig (MIL) organizează o școală de toamnă la Leipzig și Berlin (6-12 noiembrie 2022) cu genericul „Susținerea competenței vizuale pentru consolidarea democrației”.

Proiectul este susţinut financiar de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Federale Germania în cadrul programului „Consolidarea cooperării cu societatea civilă în țările Parteneriatului estic și în Rusia”.

Școala de toamnă este destinată reprezentanților ONG-urilor, ai asociațiilor din domeniul educației și mass-media, profesorilor universităților (facultăți umanitare) din Moldova și Ucraina, activi in domeniul educației mass-media, de asemenea și multiplicatorilor de activități în domeniu.

Termen-limită de aplicare:
Dosarul urmează a fi expediat până la 15 august 2022 prin e-mail la adresa moldova@uni-leipzig.de într-un singur fișier PDF.

Pentru informații suplimentare în limba română accesați acest link.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Apel de selectare a OSC-urilor din Moldova pentru participare la programul de capacitare în domeniul dezvoltării organizaționale - MYCS
Next Forumul Internațional al Tinerilor: Youth for the Democratic Future
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + eight =