Înregstrează-te la European Academy on Youth Work


Înscrie-te la Academia Europeană pentru Munca de Tineret, ediția a 2-a – Participă Online! European Academy on Youth Work (EAYW) vă invită să explorați împreună cu colegii din domeniul european de activitate pentru tineret tendințele și inovația în domeniul lucrul de tineret și cum să pregătiți munca pentru tineret pentru provocările viitorului.

Atunci alăturați-vă celei de-a doua ediții a EAYW (European Academy on Youth Work) ONLINE! Cele mai multe părți ale evenimentului vor fi oferite într-un cadru hibrid.

Ce este Academia Europeană pentru Munca deTineret (EAYW)?

EAYW este o inițiativă a agențiilor naționale din programul Erasmus+, domeniul tineretului și Corpul european de solidaritate și Centrele de resurse SALTO-YOUTH. EAYW își propune să susțină inovarea în domeniul activității pentru tineret și al politicii de muncă pentru tineret. Să promoveze dezvoltarea muncii pentru tineret de calitate și să contribuie la crearea unei baze comune privind munca pentru tineret și politica de muncă pentru tineret. Oferă o platformă regulată de reflecție, schimb și colectare de cunoștințe privind inovarea și subiectele europene actuale, tendințele și evoluțiile în și cu relevanță pentru domeniul tineretului.

Tipul evenimentului: Conferință – Simpozion – Forum

Locație: Slovenia, Online

Perioada: 31 mai – 3 iunie 2022

Limba de lucru: engleza

European Academy on Youth Work este recomandat pentru:
Lucrători de tineret, formatori, lideri de tineret, manageri de proiecte pentru tineret, factori de decizie pentru tineret, cercetători pentru tineret, alți profesioniști din domenii relevante pentru sectorul de tineret.

Obiective

Cel de-al doilea eveniment EAYW va oferi un spațiu pentru construirea de cunoștințe prin învățarea și schimbul între egali și crearea de rețele, în special:

TENDINȚE: Să exploreze în comun care sunt principalele provocări și tendințe și relevanța lor pentru munca de tineret care solicită și conduc la abordări și dezvoltări noi, inovatoare și creative;

RĂSPUNSURI: Să prezinte și să integreze practicile, abordările și strategiile inovatoare dezvoltate ca răspuns la aceste provocări și tendințe;

INOVAȚIE: Pentru a afla mai multe despre modul în care evoluează inovația în activitatea de tineret și de ce condiții au nevoie tinerii, lucrătorii de tineret, organizațiile care lucrează cu tinerii și alte părți interesate relevante pentru a declanșa și susține abordări, practici sau strategii inovatoare și cu impact.

SPRIJIN VIITOR: Pentru a produce rezultate ale reflecțiilor și discuțiilor din timpul evenimentului, care vor ajuta la construirea cunoștințelor ca domeniu și vor sprijini dezvoltările ulterioare legate de inovarea în activitatea de tineret.

Termen limită de aplicare: 20 mai 2022

Mai multe detalii și procedura de aplicare, le găsiți aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Competiţia Republicană de turism montan „Cupa Artico”, ediţia a VII-a
Next Start înscrieri la Școala de Drept Polonez. Oportunitate pentru studenți și profesori USM
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + 12 =