În secolul 21, oamenii din toata lumea au început sa fie interesați foarte mult de cărțile de psihologie și dezvoltare personală, inclusiv și cei din Moldova și România, așa ca îți prezentăm mai jos cele mai vandute și solicitate cărți de dezvoltare personală și psihologie din 2021.
„Arta subtilă a nepăsării” de Mark Manson
Arta subtilă a nepăsării este O metodă nonconformista pentru o viață mai bună. Cu peste 1 milion de exemplare vândute, în acest ghid revoluționar, definitoriu pentru o întreagă generație, autorul ne învață că, pentru a fi fericiți, trebuie să renunțăm la a fi „pozitivi” mereu și trebuie, în schimb, să ne perfecționăm în învingerea obstacolelor.
„Arta manipularii” de Kevin Dutton
Cartea aceasta este despre un soi special de persuasiune care are o perioada de incubație de numai câteva secunde și poate dezarma instantaneu până și cea mai pătrunzatoare minte. Este centură neagră la controlul minții. Nu doar ca întoarce roată, o dinamiteaza cu totul.
„UNFU*K YOURSELF. Eliberează-ți mintea și trăește-ți viața”. de Gary John Bishop
Ce te împiedică să trăiești cea mai bună dintre vieți? Majoritatea răspunsurilor la aceasta intrebare s-ar referi la lucruri ca relațiile cu alți oameni, bani, slujbă sau circumstanțe nefavorabile. Niciuna dintre aceste explicații nu are vreo importanță.
„Cele 5 limbaje ale iubirii”.Ed.6 de Gary Chapman
Căsniciile fericite se datoreaza adesea unui motiv simplu, după părerea autorului Gary Chapman: vorbim limbaje diferite de iubire. În experiența sa de peste 30 de ani în calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire: cuvintele de încurajare, timpul petrecut alături de cel drag, cadourile, serviciile și contactul fizic. Cartea le abordează pe fiecare în parte, dintr-un stil accesibil, din care nu lipsește umorul.
„Inteligența emoțională .ed.4” de Daniel Goleman
Cartea lui Daniel Goleman a marcat o revoluție uluitoare în psihologie prin analiza importanței covârșitoare a emoțiilor în dezvoltarea personalității umane. Studiul sîu ne explica cum, atunci cand ne înțelegem sentimentele, situația în care ne aflăm devine mai limpede. Descoperim chiar un nou mod de a privi cauzele bolilor care ne macină familia și societatea.
Preluând rezultatele cercetărilor contemporane asupra creierului și comportamentului, autorul propune extinderea conceptului de inteligență. Este binecunoscut termenul de IQ – coeficientul care măsoară inteligența umană înnascută și care nu prea poate fi ameliorat pe parcursul vieții. Dar autorul a deschis calea unei psihologii care acordã un interes egal și inteligenței sentimentelor.
Nu ezita să ne urmăresti și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!
Reporter Youth.md: Leahu Dumitrița
No Comment