Au descoperit țara prin World Wild Quest


Clubul Voluntarilor al Centrului Republican pentru Copii și Tineret ARTICO a organizat și desfășurat cea de a 9-a ediție a evenimentului World Wild Quest. Zeci de tineri au concurat în aventura virtuală, unde au reușit să descopere cele mai frumoase, misterioase și necunoscute locuri din Republica Moldova. Au călătorit în lung și lat prin țară și au cunoscut nu doar localități, locații dar și istoricul acestora. 

Cei mai bravo s-au ales cu premii unice oferite cu drag de sponsorii evenimentului Agenția de turism Cunoaște-ți Țara și și Lilu Eco Shop, desigur și cu titlu de câștigător al ediției. Reușita evenimentului a mai fost posibilă implicării echipelor partenerilor ce au lansat emoții pozitive și voie bună, pentru care le mulțumim.

Cunoaște-ți Țara este o agenție de turism, care organizează excursii variate în Republica Moldova, România și Ucraina. Având în vedere circumstanțele în care ne aflăm acum, Cunoaște-ți Țara organizează drumeții, camping-uri cu cortul, kayaking și multe alte activități în cele mai pitorești zone ale Moldovei, de aceea nu ratați șansa să petreceți toamna aceasta, descoperind ceva nou.

Urmează-ți visul alături de Clubul Voluntarilor ARTICO!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Forma organizatorico-juridică potrivită pentru afacerea ta
Next Program de granturi în sectorul justiției. INVENTO lansează a II-a ediție a Maratonului Justiției
Centrul Republican pentru Copii si Tineret ARTICO
About the author

Centrul Republican pentru Copii si Tineret ARTICO

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 4 =