5 spectacole pe care să le urmărești la teatrele din Chișinău în luna iunie, înainte de încheierea stagiunii

teatre, spectacole, Floare albastră, invitație la vals. Cântec de leagăn

Foto simbol: thesaundersblog.com

Vara înseamnă vacanță, emoții trăite cu o intensitate maximă și multe surprize. E timpul în care ne relaxăm și savurăm din plin fiecare clipă, ca să ne creăm amintiri frumoase pentru tot anul. Iar una dintre cele mai frumoase metode de a ne făuri amintiri este o vizită la teatru. Ți-am pregătit cinci spectacole pe care să le vezi în această lună în teatrele de la Chișinău, înainte ca actorii să plece și ei în vacanță.

KRUM de Hanoch Levin, Teatrul Național Mihai Eminescu

Foto: Afisha.md

Un spectacol dureros, emoționant și curajos. O lume fără valori, fără scopuri și fără sens, personaje rupte din realitate care se rotesc într-un cerc vicios, în ritm de dans, iar toată această istorie – relatată din perspectiva unei muște. Cu scene care-ți taie respirația, KRUM vă invită în Sala Mare a Teatrului Național Mihai Eminescu pe 24 iunie, la ora 18:00.

*Prețul unui bilet variază între 50 și 120 lei.

Invitație la Vals de Mihail Drumeș, Teatrul Geneza Art 

Foto: evenimente.md

Scena Teatrului Geneza Art e locul unde piesele frumoase se desprind de lumea rece a artei și intră în mintea și inima spectatorilor! Așa s-a întâmplat și cu Invitație la Vals, unul dintre cele mai îndrăgite spectacole, grație actualității subiectului abordat, căci dragostea și frica se tot rotesc de zeci de ani în ritm de vals.

Descoperă povestea lui Tudor și a Micaelei pe 16 iunie, ora 19:00.

*Prețul unui bilet este de 150 lei.

Таинственный особняк de Don Nigru, Teatrul Dramatic Rus de Stat A. P. Cehov

Foto: cdn2.img.sputnik.md

Un spectacol care se joacă la Teatrul Dramatic Rus de Stat A.P. Cehov și care te face să-l urmărești cu atenția la maximum. O combinație dintre un detectiv clasic, puțin umor negru, erotică și idei filosofice, cu un final neașteptat, care-ți va plăcea la sigur. Poți viziona piesa pe 17 iunie, ora 18:00.

*Prețul unui bilet variază între 50 și 140 lei.

Floare albastră după versurile poeților Mihai Eminescu și Veronica Micle, Teatrul Geneza Art

Foto: iticket.md

Pe 15 iunie, ora 19:00, vino la Teatrul Geneza Art, să aduci un omagiu marelui Mihai Eminescu, urmărind un spectacol-document, realizat după corespondența acestuia cu mare sa iubire – Veronica Micle. Un vis devenit realitate, după cum afirmă actorii antrenați în spectacol, Floare albastră te va vrăji prin sinceritate și-ți va răscoli prin sentimente, ca să te facă să te îndrăgostești a nu știu câta oară de creația poetului.

*Prețul unui bilet este de 120 lei.

Cântec de leagăn de Dumitru Matcovschi, Teatrul Național Mihai Eminescu

Foto: i.simpalsmedia.com

Un spectacol-acasă, care-ți amintește de satul unde ai copilărit, de casa părintească, în atmosfera anilor 80-90. Conține o doză bună de umor specific și o filosofie ascunsă a omului simplu, care-și trăiește viața cu demnitate și cu lumină în ochi, care speră și crede, așa cum o fac eroii acestei piese.

Te provocăm să adaugi puțin farmec serii de 16 iunie, începând cu ora 18:00.

*Prețul unui bilet variază între 50 și 120 lei.

Autoare: Alexandrina Garuța

Previous Vino să joci „Mafia” alături de prietenii tăi
Next Discover EU: Câștigă unul dintre cele 15 000 de permise de călătorie pentru a explora UE în această vară
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *