ZIT 2022// Ziua Internațională a Tineretului: eveniment despre oameni și oportunități, Ștefan Vodă, 12 august 2022


Ziua Internațională a Tineretului// An de an, 𝗭𝗜𝗧 creează un mod special de a trăi și de a simți, care nu poate fi egalat cu alte experiențe. Anul acesta, 𝗭𝗜𝗧 revine în forță așa cum îl cunoaștem – un loc în care inimile tinerilor bat în unison. Un izvor de momente. O confluență a energiilor pozitive.

Oriunde te-ai afla, fie Nord sau Vest, ești așteptat în Sud-Est, la Ștefan Vodă! În data de 𝟭𝟮 𝗮𝘂𝗴𝘂𝘀𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟮, toate energiile poartă o frecvență vibrațională unică astfel încât energiile similare devin atrase una de cealaltă.

Ai invitația la un eveniment despre ceea ce ne aduce mai aproape unii de alții – despre lucruri, oameni și oportunități, care au puterea să ne reconecteze pe toți într-un tot întreg.

Celebrând unitatea, împărtășind din energia noastră pozitivă și fiind parte a unui program inedit în cadrul evenimentului, împreună scriem povestea unică, memorabilă și diversă, în care vocile, acţiunile şi iniţiativele tinerilor, precum şi implicarea lor semnificativă vor reprezenta firul roșu al narațiunii.

𝗦𝗜𝗠𝗧𝗘 𝗩𝗜𝗕𝗘-𝗨𝗟 𝗖𝗢𝗡𝗘𝗫𝗜𝗨𝗡𝗜𝗟𝗢𝗥 𝗟𝗔 #𝗭𝗜𝗧𝟮𝟬𝟮𝟮!

Află detalii, urmărind pagina de Facebook a evenimentului.

𝗡𝗼𝘁𝗮̆: Pentru participarea la eveniment, organizațiile/ structurile de tineret din țară pot completa FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE disponibil în pagina evenimentului, secțiunea BILETE, până în data de 09 august, ora 14:00.

ZIT 2022 este organizat de Primăria orașului Ștefan Vodă, în parteneriat cu A.O. Asociația de Dezvoltare Durabilă “Generația Pro”, în cadrul Programului Național „Ștefan Vodă – Capitala Tineretului 2022” implementat de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vezi care sunt activitățile din această săptămână la Centrul Municipal de Tineret, sectorul Buiucani.
Next Centrul de Teatru din Moldova anunță concurs de dramaturgie „Reflexia integrității în oglinda scenei”
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 17 =