S-a lansat jocul Impact


Pe data de 24 septembrie, la sediul Rețelei Naționale a Consiilor Locale ale Tinerilor din Moldova, a avut lansarea jocului Impact (Implicare activă) dezvoltat de Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova. Jocul a fost testat de un grup de tineri din mai multe regiuni ale țării. Organizatorii, printre care se numără și autorii jocului Dumitru Juraveli și Cristina Boțan, au prezentat instrucțiunile și cum decurge jocul propriu-zis.

Pe baza acestui joc se va organiza și un campionat național, astfel tinerii sunt bineveniți să facă cunoștință cu jocul IMPACT.

Le mulțumim mult organizatorilor acestui joc pentru efortul depus. M-am simțit onorată să fiu printre primii care încearcă acest joc. Este un joc deosebit, nu e doar un joc, ci și un mod de a te informa despre tot ce ține de CLT, RNCLTM etc. Doresc că toți să se joace în acest joc și să-l promoveze ca un mod distractiv de informare pe temele abordate jocului, se merită ca acest joc să fie cunoscut de mai mulți oameni, ne confirmă  una dintre participante.

Jocul IMPACT (Implicare activă) este dezvoltat de Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova în baza programului de asistență pentru consolidarea și dezvoltarea Consiilor Raionale/Municipale ale Tinerilor cu suport Ministerului Educației și Cercetării a Republicii Moldova.Jocul ajută tinerii să cunoască mai multe despre sectorul de tineret, structurile reprezentative ale tinerilor și funcționarea lor.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Autoare: Cazacu Georgeta

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Proiecție de film la America House Chisinau
Next Participă la un concurs cu privire la problemele de mediu
Dumitrița Albu
About the author

Dumitrița Albu

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =