Primele 2 școli de vară „Media Jungle” s-au încheiat


În perioada 22-25 august a avut loc prima școală de vară „Media Jungle” care s-a desfășurat în raionul Orhei, la Eco vila, unde aproximativ 20 de tineri cu vârsta cuprinsă între 14-35 ani, din mai multe raioane ale țării au avut ocazia de a participa. Tinerii pe parcursul acestor 3 zile s-au familiarizat cu jocul propriu zis – „Media Jungle”. 

Tinerii au intrat atât în rol de participant, cât și în rol de moderator al jocului. Din motiv că numărul de exemplare a jocului a fost limitat , instrucțiunile le-au primit mai mult din practică. La revenire, participanții au misiunea de a transmite mai departe în comunitatea lor instrucțiunile și să informeze alți tineri dornici de cunoștințe noi în diferite domenii ce ține de mass-media și  nu numai! Următoarele 2 tabere de vară  „Media Jungle” vor avea loc pe 29 August-1 Septembrie și 7-10 Septembrie.

În opinia mea școala de vară Media Jungle s-a desfășurat în cele mai de top condiții. Mentorii cât și restul participanților au contribuit la desfășurarea activităților activ și creativ. Jocul a fost însușit repede, astfel cel mai mult mi-a plăcut rolul de mentor. Educația media este un subiect important timpurilor noastre, de aceea necesită studiu și atenție,

ne spune Alina Ciorchin, una dintre participante.

Le mulțumim mult organizatorilor, și persoanelor care au venit cu așa o inițiativă frumoasă, de a crea acest joc. Sunt sigura ca se va simți schimbări în fiecare comunitate. Mă bucur să particip și sa devin ambasadorul Media Jungle. Am onoarea de a avea un exemplar de joc la mine, voi încerca să transmit toate emoțiile care le-am simțit la această tabără și tinerilor din comunitatea mea și îmi voi pume toată stăruința să-i informez cu instrucțiunile jocului,

ne spune alt participant al taberei de vară.

Distribuirea jocului este realizată de A.O Super Like, cu suportul financiar al Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2022 prin proiectul Media Jungle.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Autoare: Cazacu Georgeta

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 340 de mii de copii vor merge la școală: cu 3 mii mai mulți decât anul trecut
Next Startup School: program educațional despre antreprenoriat tehnologic destinat liceenilor
Dumitrița Albu
About the author

Dumitrița Albu

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × three =